25 juleønsker til ham og hende

inspiration til populære juleønsker til voksne og unge

Når vi rammer november, hvem kan så sige sig fri fra at tænke på julens mange sysler og traditioner. Og her er årets julekalender og julegaver noget der skal overvejes. Hvad er dine juleønsker? Og hvordan ser det ud med ønsker til ham og hende.

Vi har fundet populære ideer der kan bruges som juleønsker til voksne og unge. Brug oversigten med gaveideer som den hurtige inspiration til at finde gaver både til dig selv og andre i 2022.

Citatplakat i gave

giv en citatplakat i gave

Sjove citatplakater tager sig godt ud på kontoret, stuen og andre værelser. Der findes mange forskellige motiver og størrelser, så du kan finde noget til enhver smag. Citatplakater er blevet populære og velegnet som gaver til teenagere, mænd og kvinder i alle aldre.

Køkken gadget

brug køkkenmaskiner som ideer til bryllupsgaver

Alle skal bruge udstyr i køkkenet. Og her finder du de klassiske ting, helt ligesom du finder et stort udvalg af forskellige gadgets til mere nydelse eller sjov. En donut maker, candyfloss maskine, marinadesprøjte, veggie chopper eller noget helt andet kan bruges som julegaveideer.

Grill gadgets

køb noget til grillen i gave til far

De fleste mænd sætter sig tungt på grill domænet. Og derfor er der også fremstillet mange sjove gadgets til grillmanden. Men du kan dog også købe mere seriøse og brugbare ting, som både kan bruges som julegave til hende og ham. En grillmåtte, grillhandske, BBQ Wire eller røgfri kulgrill er sjove ideer.

Kultur oplevelser

giv teaterbilletter i sølvbryllupsgave

Hvem kan ikke lide at komme ud og opleve noget? Det kan være noget vildt, sjovt eller mere afslappet som kulturoplevelser. Her kan det gælde mange ting såsom besøg på kunstmuseum, biograf, teater, musik og meget andet. Oplevelser kan være gode jule- og fødselsdagsønsker til dig og dem.

Smarthome julegaveønsker

køb appstyret gadgets i gave til manden

Alle ejer en telefon og bruger den på daglig basis til meget andet end at snakke. Og til smartphones kan du købe mange sjove eller praktiske gadgets, der alle kan være være gode gaveideer til mor, søn, veninde eller ønsker til dig selv.

Verdenskort

køb et trendy verdenskort til væggen

Noget moderne, sjovt eller klassisk til væggen kan være et ønske til dig eller jer selv. Et verdenskort er klassisk pynt til væggen, og kan bruges både som gave til børn som julegaver til manden eller kvinden.

Gaveæske juleønsker

giv en lækker personlig pleje gaveæske

Gaveæsker er typiske juleønsker til hende som ham. Her er gaveæsker med skønhedsprodukter fra Biotherm, Clinique, Lancôme, Clarins og andre populære juleønsker ideer til hende. Find det store udvalg hos Nicehair, Matas og andre beauty forhandlere.

En krimi

giv en krimi i gave til bedsteforældre

Hvis du elsker at læse bøger og krimier, kan nye bøger fra bestseller listen være gode ønsker til fødselsdag og jul. Bøger kan være gode ideer som julegave til mænd og kvinder i alle aldre.

Ostesæt

ostesæt fra Robert Welch Radford serien

Søger du julegave til hende eller ham der har alt? Det kan godt være svært at finde gode gaver, hvor noget eksklusivt som et ostesæt, måske er den anderledes og luksuriøse gave der giver god glæde i hverdagen for modtageren.

Sjove gadgets ønsker

køb praktisk gave til far fra baby

Sjove gadgets er altid gode gaveideer til 3 år, 11 år, 30 år som pensionist alderen. Gadgets er både sjove, interessante eller praktiske til mange formål og velegnet til mange gaveanledninger f.eks. som jule- og adventsgave. Her gælder det selvfølgelig om at give noget der passer til alder, passion og temperament på modtageren.

Ferrari oplevelse

giv en ferrari oplevelsesgave

En tur i Ferrari kan være en sjov julegave til ham der har alt – eller hende. En anderledes og eksklusiv gave der giver ham en sjov oplevelse i en sportsvogn. De noget mere actionpræget oplevelser er gode som valentinsgave, venindegave, studentergave og julegave til mænd med kørekort.

Oplevelser

giv en romantisk miniferie sydpå i gave

Oplevelsesgaver er blevet rigtig populære gennem mange år, og står altid blandt top 10 juleønsker hos voksne. Her gælder det om at finde det anderledes, sjove, spændende eller vilde der passer til modtageren eller måske dig selv, hvis du søger ideer til julegaver.

Biograf billetter

giv biograf oplevelsesgave

De fleste elsker vist at se en god film engang imellem. Og film er bare bedst på det store lærred med ordentlig lyd. Hvorfor ikke bruge det som julegaveønsker, og ønske sig eller give biografbilletter der kan bruges når du, ham eller hende lyster.

Voksenlegetøj

køb et erotisk spil i gave til din kæreste

De lidt frække gaveideer på ønskesedlen kan være voksenlegetøj. Måske noget du og din partner har snakket om? Hvorfor ikke overraske kæresten med noget der er indenfor jeres begges grænser. Bestseller legetøj og accessories fra Sinful og andre shops er et godt sted at starte til at finde den frække julegave til kæresten.

Espressomaskine

køb en eksklusiv espressomaskine i gave

En espressomaskine står nok ikke på top 10 juleønsker. Espressomaskiner ligger i det noget mere eksklusive gavebudget, så ikke for alle. Men hvis du elsker en god espresso, kaffe eller cappuccino, så er maskinen en dejlig ting til hverdagen.

Gourmet oplevelse

giv en gourmet gave oplevelse

En brunch, middag eller 3 retters menu er noget alle nyder. Og derfor er gourmet oplevelser gode juleønsker både til en herre, teenager, dig selv og alle andre. Kulinariske oplevelser kan købes i mange forskellige typer og prisklasser.

Flyv helikopter

giv en helikoptertur i gave

En anden type oplevelse kan være noget mere actionpræget som rundtur i en helikopter. En eksklusiv gaveide til far, kone, søn eller anden der ikke lider af højdeskræk eller køresyge. Rundture i helikopter og luftballon kan prøves en del forskellige steder på Sjælland, Fyn og Jylland.

Smartwatch i julegave

smartwatch er gode juleønsker

Smartwatch er julegaveideer til børn og voksne. En eksklusiv gaveide der både er sjov og praktisk i hverdagen. Og derfor er denne gadget også blandt top 10 over juleønsker til teenagere og unge. Du kan finde mange typer smartwatches, hvor også sportsure kan være en god gaveide til den fysiske aktive person der går op i sin træning eller sport.

Brugskunst

giv Lyngby vaser i julegave

Brugskunst er ofte gaver til kvinder og mænd der elsker deres hjem. Lysestager, vaser, skulpturer og meget andet kan være det flotte pynt i stuen både for unge som ældre. Det gælder selvfølgelig om at finde noget i den rigtige stil, behov og prisklasse.

Parfume

giv den personlige julegave til hende

Parfume er den praktisk ting som de fleste bruger i hverdagen. Og derfor gives der ofte deodoranter og parfume i julegave til unge, og ofte også som gave til manden der aldrig ønsker sig noget.

Personlig pleje juleønsker

køb weleda skin food creme i gave

Personlig pleje er også noget praktisk til hverdagen. Vi har alle behov for cremer, barberudstyr og andet på daglig basis. Samtidig er mange produkter dyre og derfor bruges som gode forslag til juleønsker hos hende og ham. Giv noget lækkert hudpleje i gave til hende eller andet til hans behov.

Tøj og mode

køb en sød og varm hue i julegave

Modetøj er blandt top 10 ønsker til jul hos unge. Og tøj bruges ofte også som ønsker blandt voksne kvinder som mænd. Vi bruger alle tøj, sko og accessories som hue og handsker i hverdagen. Og her gælder det selvfølgelig om at vælge noget specifikt som ønsker, for det kan være svært at købe den rigtige stil til andre.

Wellness

giv Spaophold på Ystad Saltsjöbad i gave

Hvem elsker ikke afslapning og velvære med wellness der er luksus for sjæl og krop. Derfor er wellness oplevelser populære ønsker til bryllup, valentinsdag gave, fødselsdage, årsgave og selvfølgelig også som gave til at ligge under juletræet. Du kan give eksklusive ophold, adgang til spa, ansigtsbehandlinger, massage og meget andet mange steder rundt i Danmark.

Smykker

overrask med et smukt smykke i valentinsdag gave

Smykker er også blandt top 10 juleønsker til unge piger og drenge. Helt ligesom smykker er den klassiske gave til kæresten eller partner. Du kan købe rigtig mange flotte, smarte og moderne smykker i både billige som meget dyre priser.

Elektronik

giv et weekendophold i berlin

Elektronik fylder meget i vores liv, og derfor også på juleønsker til hende og ham. IPhones, Playstation, gamer stol og mus, høretelefoner, tablets, opladere og meget andet har været store ønsker i mange år.