Ideer til populære bryllupsønsker

find de populære ideer til bryllupsønsker

Skal du/i til bryllup og søger ideer til gode bryllupsgaver, hvor der måske ikke foreligger nogen bryllupsønsker? Eller måske i skal giftes og søger inspiration til gaveideer?

Vi er alle forskellige i både temperament, alder, privilegier m.m. og derfor er der ikke mange regler for, hvad der er helt perfekt. Men her kan du du dog søge inspiration indenfor gaveønsker der hitter hos de fleste i 2022.

Salt og pebersæt

køb et klassisk salt & peber sæt i bryllupsgave

Et salg og pebersæt er den klassiske bryllupsgave og hvorfor ikke også blandt jeres gaveønsker? Et flot Peugeot, Zassenhaus, Alessi, Kay Bojesen eller andet brand, kan være den gode fornyelse til hjemmet. Det er samtidig en gaveide til både det billige som dyre budget.

Spaophold

giv Spaophold på Ystad Saltsjöbad i gave

Hvorfor ikke vælge en klassisk oplevelsesgave til par i form af et spaophold? Forkælelse på et kurhotel som Skodsborg, Marienlyst Strandhotel, Alter Meierhof eller i svenske Ystad? Der er mange muligheder indenfor spaophold, der samtidig hører til de mere eksklusive gaver til forkælelse.

Kogebøger

køb en kogebog i gave

Kogebøger er ofte blandt de mange forskellige bryllupsønsker ideer. Og hvis i elsker at stå i køkkenet, hvorfor ikke med inspiration fra Valdemarsro, Jamie Oliver og andre med lækre retter. Helt ligesom bagværk, lagkager, chokolade og andet også er nedfældet i bøger fra Cathrine Brandt, Liv Martine & Simone Thorup Eriksen m.m.

Madlavningskurser

giv et madlavningskursus i gave til ham

Oplevelsesgaver er også populære blandt morgengaver til ham og hende. Her vil oplevelser i kan lave som par være det helt perfekte. Og hvorfor ikke disse ideer blandt de mange forskellige madlavningskurser der både giver sjov, inspiration og samvær som par.

Køkkenmaskiner

brug køkkenmaskiner som ideer til bryllupsgaver

Selv om de traditionelle bryllupstraditioner ofte betyder, at parret flytter sammen i ny bolig ved giftemål, så lever vi en mere oplyst tidsalder. Men derfor skal de fleste dog stadig bygge hjemmet sammen, og hvorfor ikke ønske sig noget praktisk til hjemmet? Her vil de mere eksklusive ting som køkkenmaskiner som blender, airfryer, foodprocessor med mere, kunne være oplagte ideer blandt manges gaveønsker.

Rejsebøger

ønsk jer rejsebøger i bryllupsgave

Helt ligesom kogebøger er praktiske og gode inspirationskilder, er rejsebøger også populære. De mange populære bøger som Michelin, Lonely Planet eller pocket bøger er populære gaveideer til far, unge, ældre som par. Og måske nygifte der skal bygge et liv sammen, har mange planer og drømme om forskellige rejser i fremtiden.

Kroophold

køb et krophold i gave

Kro- og slotsophold er klassiske gaveideer til bryllup og andre anledninger som årsgave eller måske en sølvbryllupsgave til det friske par der har holdt sammen så mange år. Der findes rigtig mange forskellige ophold i Danmark. Men også i Sverige eller Tyskland der ligger indenfor en overkommelig køreafstand og samtidig byder på anderledes oplevelser end i Danmark.

Glas

ønsk jer glas i gave til ønskesedlen

Vandglas, ølglas eller andet nyt som i kan begynde at samle, er måske det dejlige praktiske blandt de forskellige ønsker til bryllup. Alt afhængig af mærke og andet, kan der købes både i de eksklusive som mere overkommelige prisklasser.

Vinglas

køb vinglas i bryllupsgave

Vinglas skal næsten stå på enhver ønskeliste og ligger i top 10 over bryllupsgaver hos mange par. George Jensen, Holmegaard, Riedel, Rosendahl, Zalto eller andet kan købes både enkeltvis som i sæt. Hos Kitchenone online finder du de eksklusive mærker til gode priser, hvor du som brudepar eller gæst kan finde god inspiration.

Kogegrej

pander og gryder er gode ønsker til bryllup

Køkkenting er et hit på ønskesedler, og alle har brug for kogegrej i form af grydesæt, støbejernsgryde, gryde i rustfrit stål og andet kogegrej fra Eva Solo, Swiling, Hestan m.m. Find inspiration i de mange fine brands i forskellige prisklasser og typer.

Kunst

køb et kare design oliemaleri i gave

Ting til hjemmet hvad end det er til køkkenet eller noget der pynter, er altid gode forslag til bryllupsønsker. Citat plakater, malerier eller standard billeder på lærreder kan købes i forskellige prisklasser. Helt ligesom du kan finde almindelige malerier eller litografier fra det store udvalg af nyere danske kunstnere.

Vaser

køb en elegant vase i gave til dem

Kähler, Orrefors, Tom Dixon, Holmegaard eller anden vase kan være det helt rigtige der måske ønskes i hjemmet, men som brudeparret ikke køber selv. En flot vase kan være et godt minde om brylluppet gennem resten af livet.

Lamper

køb en elegant lampe i gave

Møbler og lamper er noget alle hjem har brug for eller måske udskiftning af. Og her kan en flot standerlampe, spot, pendler, væglampe eller andet, være den flotte gave til brudeparrets nye hjem. Find inspiration blandt de flotte brands fra Normann Copenhagen, Globen Lighting, Witt eller andet populært mærke.

Lysestager

køb en flot lysestage i gave til hende

Georg Jensen Cobra, Kähler lyshuse, Höfats og andre lysestager er med til at pynte og hygge i hjemmet. Og derfor er lysestager på højde med lamper, noget der kan være en god gaveide til far eller mor, som det kan være en ide på ønskesedlen til bryllup.

Postkasse

køb en postkasse til nygiftfte

Det nye hjem til det nygifte par kræver selvfølgelig en postkasse. Og hvorfor ikke give en god og eksklusiv postkasse i bryllupsgave, hvor det selvfølgelig også er blandt de populære indflyttergaver. Postkasser kan købes i forskellige typer, hvor også priserne dækker bredt fra 200 kr. og opefter til flere tusinde.

Hængekøje

giv en hængekøje til nye boligejere

Til de nygifte boligejere kan en hængekøje både give det hyggelige snit over haven, som være det dejlige sted til total afslapning. Samtidig er det en ting, som alle børn elsker at lege med og i. En hængekøje er dejlig inventar i haven gennem de varme måneder.

Haveredskaber

køb haveredskaber til parret der flytter i hus

Hvis der skal bruges noget praktisk til nye husejere med have, så er haveredskaber noget der skal bruges mange forskellige af. Og samtidig bruges der også mange penge på redskaber som plæneklipper, trillebør, skovle og meget andet til at passe haven.

Vinkøler

hvad giver forældre i bryllupsgave

Livet skal nydes, og her er vin en stor del af livets glæder for mange. Og hvorfor ikke give eller ønske sig noget til at gøre vinen bedre. En vinkøler helt ligesom champagnekøler, er en praktisk ting der sætter lidt mere kolorit og stil på livet.

Bestik

køb bestik sæt i gave

Ingen hjem uden bestik til køkkenet. Og et godt bestik kan følge brudeparret gennem hele livet. Der findes mange populære bestiksæt som Zwiling, Aida, George Jensen, Alessi m.m. som giver den rigtige stil, holdbarhed og passer godt i hånden under spisning.

Proptrækker

giv en eksklusiv proptrækker i gave

En god og elegant proptrækker fra Laquiole, Peugeot, WMF, Stelton, Le Creuset eller andet brand, er en god ide til mandelgave, gaven til far eller på ønskesedler til brudepar. Det er en gaveide der både findes i den billige som dyre prisklasse.

Adrenalin oplevelser

giv en ferrari oplevelsesgave

Hvis det er svært at finde på gave eller ideer til bryllupsønsker, hvorfor så ikke en oplevelse? Her kan adrenalin oplevelser som bungy jump, faldskærm, klatring, køre stærkt eller andet med spænding, fart eller adrenalin være den sjove gave til par. Oplevelser er oplagte juleønsker, fødselsdagsønsker og de fleste andre gave anledninger.