Maleri i gave: Overrask med kunstgave til hjemmet

køb et flot maleri i gave

Mangler du den perfekte gave til en særlig anledning eller måske bare som gave til kæresten der har alt?

Overrask kæresten eller anden person med en kunstgave til hjemmet i 201. Maleri i gave kan være den personlige ting til ham eller hende. De fleste mennesker har en interesse indenfor kunst eller noget flot at se på. Og her er malerier både personligt, dekorerer og kan have økonomisk eller følelsesmæssig værdi.

Du kan heldigvis finde mange forskellige muligheder indenfor kunst, hvor salg af malerier som hos Farvefoni i Odense på Fyn, kan være det oplagte sted at finde det rigtige kunst til din kæreste. Der findes mange muligheder både online og fysisk i hele Danmark. Helt ligesom du finder inspiration til de forskellige muligheder og anledninger her.

Kunst til væggen ideer til gaven

Her finder du et par forskellige ideer som malerier, billeder og fotprint der kan være det flotte, moderne eller smarte kunst til væggen.

Fotoprint til væggen

køb et fotoprint maleri i gave

Hos Ilva eller lignede møbelforhandler finder du ofte malerier, canvas og fotoprint der kan være den flotte gave til hjemmet.

Fotoprint er måske ikke et håndmalet maleri i olie eller akryl, men det giver det flotte udtryk i lige præcist den stil, som gavemodtageren har. Her kan du med fordel se udvalget ved f.eks. Ilva hvor du både finder gode priser og det store udvalg.

Kare Design malerier

køb et kare design oliemaleri i gave

Der findes mange forskellige malerier til væggen, hvor tyske Kare Design skabt af Jürgen Reiter og Peter Schönhofen er blevet populære. Du finder et bredt udvalg af akryl og oliemalerier i et moderne og tidløst design.

Kare Design skaber forskellig møbler, lamper, pynt og accessories til den moderne bolig. Måske den ultimative gave til kæresten med det moderne hjem.

Verdenskort billede til væggen

køb et trendy verdenskort til væggen

Det er trendy og ret flot med verdenskort til væggen, også selvom det ikke er et maleri. Og du finder mange forskellige størrelser, materialer og udseende af verdenskort. Køb det traditionelle verdenskort eller måske mere moderne, hvor også det kunstneriske udtryk skal passe til hjemmet.

Mette Vester malerier

køb et flot maleri i gave til par

Mette Vester skaber flotte og farverige akryl malerier med mange lag og kontraster. Her kombinerer hun traditionel akrylmaling med modspil fra f.eks. spraymaling. Det giver dig det flotte og farvestrålende maleri der både fænger, og kan hænge ganske neutral til pynt.

Lærreds billede

køb et moderne lærreds billede i gave

Lærreds billeder som du kan købe i Ikea, ilva, Jysk, Bilka og mange andre steder, kommer i mange forskellige udtryk. Du kan købe abstrakte, moderne, retro og andre stilarter. Priserne er ligeledes fra helt billig til flere tusinde alt afhængig af maleri.

Morgengave eller anden romantisk anledning?

Hvis du leder efter den personlige morgengave, vil et maleri være en personlig ting der kan minde om den første bryllups morgen sammen. Oplevelsesgaver er hyppig brugt som morgengave, men et maleri kan bevares gennem hele livet, hvilket et bungy jump eller weekendophold sjældent bliver.

Det personlige maleri til fødselsdag eller julegave

giv et abstrakt maleri i julegave

Til den særlige anledning som f.eks. rund fødselsdag, morgengave eller valentinsdag kan du lave eller få lavet et personligt maleri.

Hvordan laver du så et personligt maleri? Her gælder det om at maleriet symboliserer noget personligt for gavemodtageren. Det kan være minder eller de personlige kendetegn f.eks fra jeres første møde som kærester eller andet, der har personligt snit.

Hvis du elsker at lege med olie eller akrylmaling, kan du selv male det personlige maleri til hende eller ham. Hvis du ikke har motivation eller evner til at male selv, kan du bestille et personligt maleri fra en kunster.

Portrætmaleri som gave til kæresten?

En anden personlig ting indenfor kunst, er selvfølgelig et portrætmaleri. En ret unik gaveide der kan købes på forskellige måder. Canvas lærreder hvor fotografier bliver trykt på, er den billigste løsning. Et maleri der er håndmalet, vil logisk nok koste mere i timeløn. Det er dog ofte også noget, som ikke nødvendigvis behøver at være dyrt, men vil altid være noget af det mest personlige du kan finde.

Overrask ham eller hende der har alt med et unikt portrætmaleri i den moderne stil. Absolut en romantisk gave til kæresten som udtrykker en stor kærlighedserklæring fra dig.

Hvordan du finder det perfekte maleri?

Det er selvfølgelig ikke nemt at finde et maleri, hvis det ikke er speciel fremstillet. Der findes nemlig rigtig mange maleri og litografier i et hav af former, farver, udtryk og størrelser.

Maleriet du vil give til kæresten, skal hænge et sted i hjemmet ved ham/hende eller jer. Her kan det være godt at tage udgangspunkt i, hvor maleriet skal hænge. Det indskrænker udvalget af malerier, for størrelsen er selvfølgelig et af de vigtige kriterier i købsprocessen.

Hvilke malerier til hvor i boligen?

  • Gangen: I gangen eller et lille rum skal du gå efter små malerier. Hvis det er standard malerier til gangen eller måske de personlige fremstillet, kan to malerier i 30 × 30 og 50 × 50 cm. være oplagt.
  • Den store væg: Hvis du skal finde maleri til en stor væg i stue, gang eller måske køkken, vil de store lyse malerier i 120×120 og opefter sikkert være velegnet.
  • Sofaen: Det store maleri der hænger alene over sofaen eller to mindre indrammet litografier kunne være det bedste valg her.
  • Højt til loftet: Måske der er 1 sal i boligen hvor væggen ved trappen troner sig højt til loftet, kan være et oplagt sted til et stort aflangt maleri.
  • Værelse: En væg på værelser vil ofte tage sig bedst ud med kvadratiske malerier i 80 × 80 eller 100 × 100 cm.