block rocker den mobile højtaler

block rocker den mobile højtaler

Hvis du ønsker at skabe den fede fest med musikken spontant og nemt, så er den mobile højtaler absolut den fede gadget som du mangler.

Block rocker er netop det. Det er en forstærker og højtaler i et, som du tilslutter mobilen til via bluetooth og så er det ellers bare at skrue op.

Der findes forskellige modeller, hvor Vooni cityrocker er den nyere model, men ens er dog, at du kan skabe den fede musik til den spontane fest i haven, vejen, stranden eller hvilket som helst andet sted.

block rockeren den mobile højtaler er det fede valg, som du kan læse om lige her.

Hvad er den mobile højtaler gadget?

Det er en 10 kg tung kasse hvor der er indbygget højtaler og forstærker, som kan skabe den gode trådløse musik, så man slipper for strømkabler og andet irriterende fyld.

Den kommer med et indbygget batteri der har en levetid på 12 timer, og transporten foregår på samme måde som en rullende kuffert, for kassen kommer med teleskophåndtag og hjul.

Du kan nok nemmest finde ud af hvad og hvorledes ved at se denne anmeldelse fra TV2.

Den fede højtaler kommer med indgange så du kan tilslutte f.eks. MP3 afspiller, guitar, mikrofon og selvfølgelig også din telefon via bluetooth.

Lydmæssigt er kvaliteten i top, for kassen vejer trods alt 10 kg hvilket betyder der ikke er smidt let plastic indhold i den, for der er som sagt indbygget forstærker og 2-vej højtalere hvor bashøjtaleren er på 8″ og effekt på maks. 22W.

Data på den fede Block rocker er:

  • 12 timers batteri tid
  • 53,5 x 35,5 48,5 cm.
  • 10 kg i vægt
  • Kan købes i sort eller hvid
  • 6 timers ladetid
  • Tilslutningsmuligheder for instrumenter, mikrofon og lignede.
  • USB indgang til opladning
  • 22 W max. effekt
  • Kommer med Bærehåndtag, udtrækshåndtag og hjul

Ligesom så mange andre fede gadgets, så kan du finde den fede transportable højtaler og priser hos Pricerunner her, hvor du selvfølgelig også kan finde den nyere modeller og andre lignede fede tekniske gadgets som især vi mænd og drenge elsker.

Hvis du mangler den gode gave til teenager eller måske den yngre og ældre dreng der elsker musik og fest, så er denne gadget ide absolut den gode ting som man kan give ham, for mulighederne for at skabe noget fedt er absolut tilstede. Det kan du se i videoen her nedenfor fra netop forhandleren.