køb en bedroller til opbevaring

Praktiske bedrollers til opbevaring under seng m.m.

Kasser, reoler, hylder, hyndebokse og meget andet bruges i de danske hjem til opbevaring af alle vores ting. Og her er en klassisk bedroller med hjul der køres under sengen, også en populær løsning til opbevaring af tøj, legetøj, julepynt og meget andet. Helt ligesom lignede opbevaringskasser i plast eller træ også tit refereres som bedrollers.

Hvis du søger en billig, lav eller måske høj bedroller, har vi fundet et udvalg af de populære løsninger til at spare plads og nem opbevaring. Det giver dig det hurtige og nemme overblik over mulighederne i 2021.

 

Klassisk plastroller med hjul og låg (35l)

køb bedroller lav højde

Hammerplast Smartstore Classic 35 bedroller i plastik er den klassiske roller, der kan køres ind under sengen.

Bedrolleren i gennemsigtig plast er med låg, hjul og kan rumme 35 liter. Modellen kan købes hos forhandlere som Silvan, Jysk, Bilka, Jem og Fix og online hos forhandlere som Engsig.

Modellen kan rumme forskellige ting som legetøj, tekstiler, puder og meget andet. Du kan købe flere kasser og stable dem i højden. Plastkassen måler 72 x 40 x 19 cm.

 

 

Smartstore Classic 37

køb en plastkasse til opbevaring af legetøj

Plastkassen kan også købes i Classic 37 modellen der stort set er identisk, hvor denne har en højde på 20 cm. Brug flere bedrollers med clips og låg som kan stables til bedre organisering. Kassen måler 72 x 40 x 20 cm. og er en fin stor bedroller.

 

 

Smartstore bedroller med hjul

køb billige bedrollers til opbevaring på loft

Smart Basic 46 bedroller er ligeledes en roller med hjul og låg. Den transparente kasse har ikke clips til lukning, men derimod åbnes låget i begge ender af kassen.

Denne model helt ligesom de andre viste, er velegnet til fødevarer og lignede. Kassen tåler temperatursvingninger fra -40 til 120 grader. Opbevaringskassen måler 76 x 51 x 18 cm. og kan købes online eller hos Jysk, Føtex, Biltema, Bauhaus, Kvickly, Harald Nyborg m.m.

 

 

Smartstore opbevaringsboks

køb store bedrollers til tæpper, dyner m.m.

En klassisk roller er med hjul. Men også opbevaringskasser som denne fra Smartstore bliver ofte betegnet som bedrollers.

Smartstore opbevaringsboksen kan købes i small, medium og large størrelser. Her måler den store opbevaringsboks: 58 x 38 x 30 cm.

En praktisk og billig bedroller / opbevaringsboks med låg, der kan rumme legetøj, tøj, puder og meget andet.

 

 

3 stk. Smartstore Classic 50 bokse

køb bedrollers i pakke med flere

Den klassiske transparente opbevaringskasse fra Smartstore findes i helt små størrelser som de større modeller. Her vil denne boks kunne rumme 52 liter, og kan købes i pakketilbud med 3 stk. bokse.

Modellen er en klassisk boks med clips, stabelbar, BPA-fri og fødevaregodkendt. Boksen måler 50 x 39 x41 cm.

 

 

Monica Ritterband æblekasse

køb 4 stk. æblekasser i forskellige størrelser

Monica Ritterband trækasser fra FDB Møbler der kan bruges som opbevaring og pynte på højde med din dørmåtte, postkasse, hyldeknægte, havemøbler og alt andet til bolig og have.

X1 Æbletoft æblekasser i eg der har været brugt til æblehøst i årevis. Du får flotte opbevaringskasser i træ der findes i 4 størrelser: small, medium, large og x-large.

 

 

Pica kasse

køb en solid opbevaringskasse

Lille Pica kasse i støvet blåt jern der kan være et alternativ til den klassiske roller. Kassen i jern materiale er en del af en serie, hvor du kan kombinerer med andre størrelser.

Kassen måler 10 cm. i højden og har en bredde og længde på 20 x 20 cm.

 

Hvad er bedrollers?

En bedroller er en kasse til opbevaring af mange forskellige ting. Kassen kan købes med og uden hjul. Helt ligesom du finder kasser med og uden låg. Som du kan se i produkterne ovenfor, er den typiske kasse i gennemsigtig plastik, hvor trækasser er populære alternativer.

En typisk bedroller med hjul bruges til at rulle ind under sengen. Det giver den store fordel, at tingene er af vejen. Men samtidig er det også dejlig nemt at rulle rolleren ud når du skal bruge noget i kassen, frem for opbevaring på loft, hems osv.

Hvorfor bruge opbevaringsbokse?

Som navnet siger, så bruges de forskellige kasser til opbevaring af stort set alt som legetøj, sko, tøj, puder, diverse minder, julepynt og mange andre ting.

De forskellige kasser i plastik er ofte også designet, så de nemt kan stables til et opbevaringssystem. Helt ligesom bokse og bedrollers er dejlige praktiske til et trængt soveværelse eller børneværelse.

Hvilke størrelser kan man købe?

Du kan købe både en høj som lav boks. Faktisk finder bedrollers og opbevaringsbokse i både meget små udgaver til opbevaring af småting som blyanter eller tusser. Helt ligesom du finder de store 70 liter bokse der kan rumme store ting som f.eks. puder.

Klassiske bedrollers købes ofte som en 35 liter eller en 70 liter kasse.

Fik du svar på det søgte?
Sending
Din bedømmelse
5 (1 vote)