Hvorfor elevationssenge? Se fordele og ulemper

hvorfor elevationssenge er det rigtige for dig?

Er du træt af sengen der knirker og knager, ryggen der gør ondt fordi sengen bare er for billig, for gammel eller for slidt? Måske du bare trænger til noget nyt, fordi kroppen fortjener at blive forkælet lidt?

Hvis du står overfor at skulle udskifte den gamle seng, og du har øje på en ny elevationsseng, men du er nervøs for om alt salgsreklamen måske bare er lidt for meget salgsreklame, så er du kommet det helt rigtige sted hen for at få den rigtige viden.

Hvorfor elevationssenge i et soveværelse?

Det får du serveret her, hvor du finder fordele og ulemper ved denne type seng, og inspiration til at finde den helt rigtige seng, så du hverken bliver snydt eller føler at du har gjort det forkerte køb.

Fordele ved elevationssengene

En absolut fordel ved en elevationsseng er komforten. De fleste af denne type senge kommer med den dejlige komfort, hvilket de jo er kendt for, og for ryggen eller nattesøvnens skyld, så er komfort en absolut top kvalitet.

Derudover så er sengen jo med motor, så du kan hæve op og læse, se tv eller måske bruge din bærbare computer, hvilket jo immervæk er noget nemmere end den traditionelle seng, hvor du skal have en pude op foran væggen eller hovedgæret, og det er faktisk ikke super komfortabelt.

Den tredje fordel som er en super god ting er, at sengen er god for din ryg. Hvis ryggen er slidt, du har problemer eller du bare er oppe i alderen, så er den gode rygvenlighed en absolut god ting ved disse senge.

Op til julen hvis økonomien vel og mærke tillader det, så kunne det være en anderledes og sjov julegave at give til ham eller hende der har rygproblemer, men som sagt, det er ikke billigt så budgettet skal selvfølgelig kunne klare det.

 

Ulempen ved en elevationsseng

Det absolutte største ulempen som jo også er udslagsgivende for hvorfor ikke alle mennesker har en elevationsseng, det er prisen.

Disse senge er ret dyre i forhold til den normale standard seng, og som sådan skal du smide en større sum penge for at få den meget bedre kvalitet. Det er noget som man skal gøre op med sig selv, og nok også sin privat økonomi.

Gå efter det rigtige ved elevationssenge

Der findes rigtig mange forskellige producenter indenfor elevationssenge, og her gælder det om at vælge rigtigt, for mange er faktisk ikke super gode.

Den danske producent Linak er et anerkendt mærke, og et mærke som du burde gå efter ved eventuelt køb af sengen. For det første så er disse senge støjsvage i motoren, hvilket jo er en af de gode ting ved en elevationsseng. Derudover så er funktionaliteten absolut i topklasse, for her får du ingen motorbøvl som der kan forekomme ved andre knapt så gode mærker.

Når du vælger en seng, så skal du gå efter sengen som opfylder dine behov. Her snakker vi om højde, størrelse og fjerdretype, for disse ting er afgørende for om du gør det gode køb eller ej, men en ting er sikkert – Hvis du har råd, så er en elevationsseng absolut et godt køb.