Slotsophold – Romantik og historiske vingesus i naturskønne omgivelser

køb slotsophold i gave

Det er ikke til at komme uden om. Slotte er eventyrlige. De minder os om barndommens eventyr og historiens vingesus. I de danske slotte har danmarkshistorien foldet sig ud, og medrivende kærlighedshistorier og fatale intriger har fundet sted i slotsgangene. Slottene er imidlertid ikke bare udgangspunktet for utallige spændende historiefortællinger.

Slotte repræsenterer smuk arkitektur, overdådig indretning, romantiske parker og gourmetoplevelser.

Kan du lide en bid af det hele, vil et slotsophold bestemt være noget for dig. Desuden er et slotsophold den ideelle ramme omkring et romantisk getaway for dig og din partner, og måske du skal overraske kæresten med en gave der byder på et ophold?

Hvorfor give et slotsophold til din kæreste?

Nu og da har vi alle behov for at glemme hverdagens pligter og rutiner, pleje forholdet og blive mindet om den gnist, der i sin tid tændte og skabte forholdet.

I de danske slottes smukke sale og parker kan i nyde hinandens selskab over fantastiske gourmetmiddage og traveture i de dejlige slotsparker. Et slotsophold har de optimale betingelser for at skabe eventyrlige og romantiske øjeblikke.

Slotshold hvor?

I dag arrangeres der et væld af spændende slotsophold rundt omkring i Danmark, så du har mulighed for at vælge lige den lokation og oplevelse, som matcher dine ønsker og din pengepung.

På Fyn byder slotsopholdene fx på meget smukke naturomgivelser og ekstraordinære Dronninglund Slot er placeret i meget idylliske naturomgivelser på Sydfyn. De skønne udsigter til herregårdssøen, voldgraven og parken minder om forgangne tider og lægger op til afslapning og rekreation i den omgivende natur. – Og når kroppen er træt, og maven er sulten, venter der mindeværdige gourmetmåltider.

Også Hindsgavl Slot på Fyns vestligste spids har en fantastisk park og en betagende udsigt over Lillebælt. Desuden er et ophold på Hindsgavl Slot virkelig en gastronomisk oplevelse, hvor der serveres 5-retters menuer og alskens lækkerier til teen, kaffen, cognacen og likøren. Pirres man tillige af historier om det overnaturlige, kan man høre om Den Hvide Dame.

Se også: Adrenalin oplevelsesgaver

Holder du og din partner af golf, vil det romantiske Dronninglund Slot i Nordjylland lige være sagen. Som i de øvrige slotte, kan du forvente meget velsmagende gourmetmad i de elegant udsmykkede lokaler, men derudover er der tillige rig mulighed for at boltre sig med golf som en del af slotsopholdet.

Ønsker du blot at foretage en lille udflugt til et slot, tilbyder Gram Slot i Sønderjylland en tretimers forkælelse af den søde tand. Den første søndag i måneden serveres et sønderjysk kaffebord med ikke mindre end syv bløde, syv tørre og syv hårde kager til økologisk te og kaffe ad libitum. Har du en partner med en sød tand, kunne denne udflugt være en oplagt overraskelse og forkælelse.

Undersøg de mange spændende muligheder for slotsophold i Danmark, og vælg så det slotsophold, der både geografisk, kulturelt og økonomisk indfrier dine og din partners ønsker. Slottene tilbyder ofte flere typer af slotsophold, hvor varighed og menuer eksempelvis kan variere. Der er meget gode chancer for at finde det helt rigtige slotsophold, der kan give dig og din partner en inspirerende, eventyrlig og romantisk oplevelse i parforholdets tegn.