Ideer til at finde en god gave til far

find en god gave til far

Hvis du skal finde en fars dag, fødselsdags- eller julegave til din far, har vi fundet inspiration indenfor populære gaveideer.

Find en gave til far med inspiration her, hvor du finder de klassiske, sjove, eksklusive eller søde gaveideer til mænd i alle aldre. Brug denne hurtigt og nemme oversigt til at finde den perfekte gave til ham i 2022.

Sjovt krus

køb sjov gave fra barn til far

Hvis du søger en sød gave til far fra søn, datter eller anden relation, kan dette krus være helt perfekt. En kop med teksten ”If dad can’t fix it, it’s f*cked” er ganske sjov, og anderledes end normale tekster med ”verdens bedste far” og andet der ofte bruges til fars dag eller mors dag.

Et nyt bælte

køb gave til far efter fødsel

Det kan være svært at finde gaveideer til ham der har alt. Her kan du ty til de klassiske ting som de fleste mænd kan bruge i hverdagen. Et nyt bælte er noget de fleste mænd skal bruge på daglig basis. Og derfor kan det være den bedste gave til din eller jeres far.

Gaveæske med personlig pleje

køb gave til far 60 år

En anden klassisk gave til manden der aldrig ønsker sig noget, er udvalget af gaveæsker til den personlige pleje. Alle skal barberer sig eller passe skægget. Helt ligesom sæbe, deodoranter, cremer og andet også er blevet en del af den moderne mands skønhedsarsenal. Du finder mange lækre gaveæsker til både barbering og generel hygiejne, hvor priserne dækker fra de billige til meget dyre ting.

Den ultimative kogebog

køb en kogebog i gave til ham

Meat – Kogebog for grill-elskere fra grill-restauranten Meat. En ny og populær kogebog der er udarbejdet af professionelle kokke og indeholder tusindvis af menu-kombinationer og tips. Perfekt gaveide til ham der elsker at stå ved grillen gennem sommeren. Bogen kan købes hos Bogide til 200 kr. eller hos Gucca online hvor prisen er 50 kr. billigere.

Bridgewalking

giv bridgewalking oplevelsesgave

Der findes et kæmpe udvalg af oplevelsesgaver der passer til alle temperamenter og mennesker. Her er Bridgewalking ved Lillebælt en af de populære oplevelser og gaveideer. Det kan være en sjov gave til ham, hvor han kan komme op og gå ovenpå ”taget” af den Gamle Lillebæltsbro. Udsigten, oplevelsen og fornemmelserne i broens bevægelser er en fed oplevelse, som kræver at du kan klare at gå og ikke lider af højdeskræk.

Beard Master

giv en sjov gadget i gave til mænd med skæg

Hvis du søger den sjove gave til far der har alt, kan denne gadget være det helt rigtige. Beard Master er det smarte beskyttelse til opsamling af skæghårene, når der bruges en skægtrimmer eller skægsaks. En lidt skør gave men dog samtidig ganske praktisk. For både gro af skæg og det at undgå glatbarbering er populært, og det sviner en del når der skal trimmes.

Æterisk olie gavesæt

giv aromaterapi i gave til ham

Hvis du søger en anderledes men lækker gaveide til velvære, kan du give dette sæt med æterisk olier til aromadiffusion. 6 æteriske olier til ham der måske elsker eller er nysgerrig på nye ting. Forskellige dejlige dufte i flasker, hvor du finder dufte blandet med salvie, rose, palo santo, lavendel, oblibanum og sandelwood.

Kølekrus

find sjove kalendergaver til voksne

Hvis du søger en sjov og billig gave til far, kan dette kølekruset være den helt rigtige ide. Et kølekrus der kan holde øllen, colaen eller andet væske dejlig koldt i lang tid. Og samtidig til en pris på kun 39 kr. Kruset er næsten en kop af is, med den forskel at kruset ikke smelter.

Adrenalin oplevelser

giv en sjov oplevelse i morgengave

Hvad skal man give sin far i gave som adskiller sig fra en bog, bælte og lignede? Her kan udvalget af adrenalin oplevelsesgaver måske helt rigtig til den fysiske aktive mand. Kør race i en sportsvogn, bungyjump, hurtig sejlads i speedbåde, klatring eller andet helt andet indenfor hans fysik og interesser.

Hjemmebryggerens gin sæt

køb et sjov gin kit i gave

Hjemmebryggerens gin sæt pakket ind i gaveæske med bånd. En sjov ide der giver din far mulighed for at slå premium vodka til hjemmelavet gin. Det giver mulighed for at kan lave sin egen smag og imponerede gæsterne med sine gin kundskaber.

En spændende krimi

køb fælles gave til mor og far

En boggave er klassisk gaveide til fødselsdag, julegave, studentergave m.m. Og hvis han elsker at læse krimier, kan en ny bog fra bestseller listen måske være den rigtige gave. ”Døden mellem linjerne” er årets krimi i sommeren 2021, men hurtigt vil andre nye spændende bøger toppe listen.

Røgelse gavesæt

giv incense i gave

Nogen elsker og andre røgelse. Hvis din eller jeres far er klar på nydelse, kan denne sæt med røgelsespinde være den lækre ting til fars dag, fødselsdag eller anden anledning. En sød gaveide på højde med andre nydelser som vin, chokolade eller lignede.

Håndstøvsuger bil

håndstøvsuger som bryllupsgave eller i gave til ham

Giv en håndstøvsuger i god kvalitet til manden der elsker en ren bil, men også ønsker at gøre bilen rent hurtigt og nemt. En let Electrolux, Black & Decker eller anden støvsuger vejer lidt, støvsuger fint og er nem at have i f.eks. bagagerummet.

Dejlige slippers

køb et par dejlige futter i gave til far

Hvorfor ikke give ham en gave der kan give varme og glæde i hverdagen? Hjemmesko varmer fødderne og kan bruges dagen lang når han er hjemme. Her vil et par nye Hush Puppies felt slippers måske være de perfekte futter til ham.

Champagnesabel

eksklusive gave til mor og far

Til livsnyderen der intet mangler og elsker at underholde med den højeste kvalitet: Her skal du give ham en champagnesabel i gave. Giv ham denne Laguiole champagnesabel der giver ham mulighed for at shine, når champagnen skal åbnes helt rigtigt.

Beer Styles – Øl guide plakat

plakat personlig gave til far

Den helt rigtige gave til manden på 50 år? Det kan være denne sjove men stilfulde plakat der kan pryde kontoret, værkstedet eller stuen. Beer Styles plakat er en øl guide til entusiaster. Plakaten kan købes i fire forskellige størrelser, hvor den største plakat koster 279 kr.

Ferrari oplevelse til far

giv en ferrari oplevelsesgave

De fleste mænd er fascineret af smarte sportsvogne. Og mon ikke din eller jeres far kunne tænke sig en tur i en rød Ferrari? Hvis du vil give ham en anderledes og eksklusive gave, kan du give en tur i en Ferrari på landevejen eller racerbane. Der findes forskellige muligheder rundt i landet, hvor du måske finder det helt rigtige i fødselsdag eller måske fars dag gave.

Ginsmagning

giv en ginsmagning oplevelse til hende

Gin på højde med rom er blevet populært gennem årene. Og derfor kan du i dag finde ginsmagning rundt i hele landet. Det kan være en hyggelige oplevelse i forhold til hans temperament, og en gaveide der ofte er i form af gavekort som han kan indløse efter lyst.

Japansk kokkekniv

knive er også gode julegaver til ham

Til ham der elsker at kokkerere i køkkenet, her kan gode kokkeknive måske være den perfekte gave fra datter eller søn. En japansk kokkekniv kan købes i de eksklusive mærker som Myabi, Global, Kai eller Satake i et billigere prisleje.

Ecooking men startersæt

personlige pleje i gave 40 års fødselsdag

Ecooking men starterkit er et rejsesæt indeholdende det nødvendige personlige pleje til en mand. Praktisk taske med olie til krop og skæg, shampoo, rensegel m.m. Køb sættet f.eks. som baby gave til far eller anden relation.

Læderforklæde

læderforklæde som gaven til manden der har alt

Et læderforklæde kan være den oplagte gaveide til manden, der elsker at stå i køkkenet. Forklædet i 100% læder er lidt mere luksus end mere normale forklæder i tekstil. Størrelsen kan passe til de fleste mænd, og prisen er lige omkring 600 kr.

Vildmarksgourmet på Mols

køb Vildmarksgourmet i Mols Bjerge oplevelsesgave

En 7 timers natur oplevelse sammen med andre i de skønne omgivelser på Mols. Naturen, sæsonbestemt menu, cowboykaffe, vildmarksbade og guidet sanketur kan måske være den helt rigtige oplevelsesgave til ham. En anderledes og sjov oplevelse der kan være velegnet til unge som mere modne mænd.

Herregod gavekasse

Hvad kan man give sin far i fars dags gave?

En hyggelig gavekurv med 3 forskellige specialøl og noget udsøgt, sødt til ganen. Det står nok ikke blandt mange julegaveønsker, men den klassiske gaveide til receptioner, indflyttergave eller måske som gaven til studenten, er en ide der er velegnet til de fleste mænd der nyder en god kvalitets øl.

2-0 EM finale plakat

giv em92 plakat i gave til mænd

Den perfekte plakat til faren der elsker fodbold eller de glade dage i 1992, hvor vi blev europamestre i fodbold. Plakaten viser Danmarks startopstilling prydet med det famøse 2-0 resultat. En anderledes og sjov gave der samtidig kan pynte i boligen, sommerhuset eller andet sted.

Lloyd sko

køb et par sorte herresko i gave til ham

Sko er noget vi alle har brug for i hverdagen. Og hvorfor ikke give far et par flotte Lloyd business sko til arbejde og andet. En praktisk gave der samtidig giver høj værdi hver eneste dag, hvor Lloyd er kendt for god komfort, kvalitet og design.

Romsmagning

giv en romsmagning oplevelsesgave

Ligesom med whisky eller gin, så er også romsmagning blevet en populær oplevelse for både mænd og kvinder. Og helt ligesom det kan være en god mandelgave, kan det f.eks. også være en sjov kobberbryllup gave til mor og far. Romsmagning der er velegnet til at alle voksne, kan prøves de fleste steder i landet.

Ostesæt

køb et ostesæt i gave til far

Et nyt ostesæt kan måske være den praktiske gave til oste elskeren? Du finder mange forskellige ostesæt i både meget høje priser som de mere almindelige prisklasser. Her er Laguiole sættet med tre knive et populært sæt der kan købes til 399 kr.

Sammenklappelig laptop bord

køb praktisk gave til far fra baby

Til ham der har fået flere hjemmearbejdstimer gennem corona, her kan du forkæle ham med en enkel men ganske dejlig gadget. Giv ham dette sammenklappelige laptop bord der kan hjælpe ham med en ordentlig arbejdsstilling, så ryg og skuldre ikke belastes for meget.

Brewbarrel bryg dit eget øl

giv ham et brewbarrel kit i gave

Brewbarrel mini-sæt til ham der kan finde sjov ved at brygge sin egen øl. En sjov gadget der kan bruges som gave til den kommende far,  modne mand som det kan være en sjov gave til bedstefar. Sættet koster lige under 300 kr.

Giv ham Fitness-/sportstøj

giv ham noget fitness tøj i gave

Hvis han er fysisk aktiv med fitness, fodbold, løb eller noget helt andet indenfor fysisk aktivitet, kan træningstøj være en dejlig gave. Hvis han har passion for sport eller træning, hvad er så bedre end at modtage noget til denne hobby. Her kan det være alt fra en overtrækstrøje, fitnessbukser, strømper til et par shorts.

United plakat

giv en united plakat i gave til ham

Manden der er skudt i Manchester United skal næsten eje denne plakat. Det er en lidt anderledes og stilren fodboldplakat. Plakaten består af udtryk og citater som en United fan vil forstå og kunne grine lidt af. En god gave til en kommende far som ham der måske har børnebørn.

Vin gadget

køb vin gadget i gave til fars dag

Til manden der går op i vin, her findes der mange gode ideer indenfor gadgets til vin. Måske han ikke ejer en vinlufter til at ilte vinen helt rigtig? Hvad med en vinpumpe der sikrer at den åbne flaske vin også er god dagen efter? Vinreoler eller de eksklusive vinkøleskabe? Der findes mange forskellige gode ideer indenfor gadgets til entusiasten.

Flower of Life lys

giv et sødt duftlys i gave

Hvorfor ikke give noget symbolsk med dog lækkert til velværen. Her kan du give dette Livets Blomst(flower of life) lys med dufte af røgelse, mynte og citrongræs. Det håndlavet indonesiske duftlys er placeret i genavendt glas og pakket ind i pap gaveæske.

Magnogrip

Hvad giver man sin handyman far i gave?

En handyman skal selvfølgelig have en gave indenfor noget til alle arbejdsopgaverne. Her kan dette sjove og praktiske Magnogrip magnetarmbånd måske være den helt rigtige gaveide. Armbåndet gør det nemt at have styr på skruerne og kan købes til 149 kr.

Halstørklæde til vinteren

giv ham et smart scarf i gave

Den danske vinter kan blive både fugl og fisk. Men den er dog som regel altid fugtig, mørk og ofte med en del kolde dage. Og her er handsker og halstørklæde obligatorisk for os alle. Og derfor halstørklæder kan være en god gave til mor, far, børn og alle andre. Find et eksklusiv og varm halstørklæde der kan hjælpe i hverdagen gennem vinteren.

Personlige gaver til far?

De ovenstående gaver dækker bredt i både aldersgrupper, priser og typer. Her finder du forskellige personlige ideer, men det afhænger dog altid af jeres relationer, interesser og historie. Ofte siger man, at smykker, ure, hjemmelavede ting, noget han brænder for eller de romantiske gaver til ham er personlige ting, hvor strømper, bøger eller vin er de mere neutrale ting, fordi tingene er noget alle kan bruge.

Kun du som datter eller søn kan vide, hvad der er særligt for ham eller jer i forhold til det personlige.