15 gaver til bedstefar der kan bringe glæde, smil eller varme om hjertet

køb en god gave til bedstefar

Skal du finde på den gode, søde eller dejlige gave til bedstefar?

Det at finde på gaver til mænd og nok også ældre mænd, kan være en svær opgave. Mænd har ofte ikke mange gaveønsker eller måske har han alt det han skal bruge. Og hvad skal man så finde på i fødselsdags- eller julegave til ham?

Vi har her fundet forskellige gode gaveideer til mænd der kan bruges både til den yngre som ældre bedstefar. Ideer dækker over bredt sortiment af sjove, lækre, spændende eller praktiske ting som han kan få glæde af i 2022.

Bridgewalking

giv Bridgewalking oplevelsen i gave

Bridgewalking ved Lillebælt er en oplevelse som rigtig mange taler godt om, og hvis bedstefar er almindelig fysisk aktiv, vil oplevelsesgaven måske være helt rigtig. Du kommer op og gå ovenpå den Gamle Lillebæltsbro med det flotte skue og trafikken, tog og vandet under dig, som kan være fantastisk at opleve.

Legnoart Latte Vivo Wenghè ostesæt

køb de eksklusive osteknive i gave til bedstefar

En flot gaveæske i eksklusiv træ med 3 osteknive i japansk stål fra Legnoart som den eksklusive gave til bedstefar der har alt, lige med undtagelse af dette sæt.

En flot og lidt anderledes gave til bedsteforældre eller manden der elsker ost og god kvalitet i hjemmet.

Håndbog i ølbrygning

køb den sjove ølbrygningsbog i gave til ham

Til ham der har alt eller måske elsker at ”lege”, her kan du give ham denne bog med Ølbrygning af Simon Wrisberg. Det at brygge sin egen øl er blevet populært og en passion for mange. Og måske din/jeres bedstefar også vil elske det? Ølbrygning er blevet et hit blandt gaveideer til far, bedstefar og unge mænd.

Romsmagning

giv en romsmagning oplevelsesgave

Giv ham en personlig gave i form af en romsmagning. Det at give en god oplevelse er ofte den bedste gave, især til voksne/ældre som måske har alt hvad de skal bruge. Og hvis bedstefar nyder en god rom, hvorfor så ikke sammen med ligesindede i form af smagning og viden om rommen som en oplevelsesgave giver ham.

Bailey trøfler i rør

køb de lækre Bailey trøfler i gave

Til ham der elsker chokolade, kan du forkæle med disse Bailey trøfler indpakket i flotte rør. Du får mælkechokoladekugler med cremet Bailey fyld, hvor der kan vælges mellem Salted Caramel eller Original Irish Cream smage.

Læderforklæde

giv et læderforklæde i gave til manden

Et stilfuldt læderforklæde er obligatorisk til manden der elsker at kokkere. Forklæde fremstillet i ægte bøffellæder der kan justeres i nakken, giver bare lige lidt mere end standard forklæde i tekstil.

Ginsmagning

giv ginsmagning oplevelse som gave

Måske han er mere til gin, som er blevet en udsøgt drik og ikke kun beregnet til at ”holde myg væk”, som undskyldningen for at drikke gin vist altid har været. Oplev det finurlige univers af forskellige ginsmage i selskab med andre der også sætter pris på gin. Du kan også købe to gavekort så det også bliver en gave til bedstemor.

Eva Solo Cognacglas

køb de eksklusive cognac glas i gave til bedstefar

Til manden der har alt og sætter pris på udsøgt cognac, her kan du overveje at give de populære Eva Solo cognacglas i gave. Glasset er del af Eva Solos formgivet glasserie. En udsøgt gaveide til livsnyderen der kan glædes til jul, fødselsdag eller måske som sølvbryllupsgave.

Zwilling knivblok

giv en knivblok med knive som julegave til ham

Zwiling knivblok inkl. 4 knive og 1 strygestål kan være en eksklusiv gave til manden der elsker kvalitet og god orden i sit køkken. Kvalitets knive i en god hårdhed så de holder skarpheden, som måske er noget din eller jeres bedstefar sætter pris på at få i gave.

Ølsmagning

køb en ølsmagning oplevelsesgave til ham

Til manden der har alt og sætter pris på en god øl, så er ølsmagning hos en af de lokale minibryggerier eller andet, måske den helt perfekte gaveide. Giv ham en ølsmagnings oplevelse som kan opleves stort set over hele det danske land.

Legnoart vinsæt

giv det flotte vinsæt i julegave eller til fødselsdag

Vinsæt med 7 dele fra Legnoart til en fin pris, der kan være det sjove, praktiske og gode sæt til hans gave. Du får et sæt med proptrækker, vinpumpe med 2 propper, champagneprop, skænkeprop og dråbefanger i en flot gaveæske af træ med sleeve.

Oplev en dansk vingård

giv ham en anderledes oplevelsesgave til jul

I Kolding kan du prøve en lidt anderledes oplevelse for det danske land, nemlig besøg på en dansk vingård.

Du kommer til at opleve en markvandring blandt vinstokkene, får fortællinger og druens vej til den færdige vin, rundvisning i vineriet og selvfølgelig smagning på vine med dertilhørende små snacks.

Chili Klaus grillmaster æske

giv en grillkasse med krydderier i gave

Chili Klaus grillmaster æske fyldt med lækkerier til grillmaden kan være den anderledes gave til grillelskeren. Du får en flot gaveæske der indeholder chili krydderier, sødstærke sovse og andet til den stærke grillmad gennem de varme måneder.

En god krimi

giv en krimi i gave til bedsteforældre

Hvis han elsker at blive suget ind i en god historie, så er krimier perfekte til netop denne oplevelse. Krimier findes i mange forskellige fortællinger, hvor du kan give hans favorit forfattere eller vælge de nye eller populære bøger på bestseller listen hos Bog & Ide.

Gourmet oplevelse

giv en gourmet gave oplevelse

At komme ud og nyde noget lækkert mad er en gaveide der passer til de fleste mennesker. Og hvorfor ikke forkæle manden med en gourmet oplevelse der kan købes i alle i prisklasser. Perfekt som fødselsdag eller måske julegave til bedstefar.