Gaver til bedsteforældre der kan glæde dem

køb bedste gaver til bedsteforældre

Skal du finde en sød, sjov eller personlig gave til bedsteforældre?

Vi har fundet et udvalg af populære gaveideer til par, der kan være gode og kreative gaver til bedsteforældre. Det giver dig en nem og hurtig inspiration til at finde det rigtige fra dig, jer eller børnebørn i 2022.

Hængekøje gave bedsteforældre

giv en hængekøje til nye boligejere

Til dem der bor i hus med have, kan en praktisk og dejlig hængekøje måske være den perfekte bedsteforældre gave. Sommer, sol og fugle der kvidrer nydes fortrinligt i en hængekøje, og måske også noget for bedstemor eller bedstefar der er friske og rørige. Du kan købe mange forskellige typer, hvor en almindelig hængekøje kan købes til omkring 300 kr. med tilkøb af hængekøjshænger til 1500 kr.

Vinkøler i gave

hvad giver forældre i bryllupsgave

Der findes mange praktiske ting til at give mere nydelse i livet. Og hvorfor ikke en af de mange forskellige gadgets til vin. Et vinsæt, vinlufter eller måske en smart vinkøler i gave?

George Jensen Manhattan, Vacu Vin, Zwilling eller en Eva Solo vinkøler er populære modeller. De kan købes i et flot design og selvfølgelig hjælper til at holde vinen kold f.eks. gennem sommeren på terrassen.

Vase

køb en elegant vase i gave til dem

Noget pynt til hjemmet er klassiske gaver til både unge, bedstefar eller som gave til bedstemor. Her vil en vase være noget, som alle kan bruge til at pynte.

Kähler Hammershøi, Lyngby, Georg Jensen, Holmegaard eller en anden populær vase kan være en sød gave til bedsteforældre der har alt.

Brunch gave

giv en luksus brunch oplevelsesgave til konen

At komme ud og opleve noget, hvad end det er vildt, eksklusivt eller bare afslappet, er noget for alle mennesker. Og til parret kan et brunch gavekort være noget, som man kan hygge sig sammen med en dag, hvor der måske skal være lidt mere luksus og afslapning.

Køkkenmaskine

brug køkkenmaskiner som ideer til bryllupsgaver

Hvis du søger kreative gaver til bedsteforældre, så findes der mange bedre bud end køkkenmaskiner. Men en praktisk stavblender, foodprocessor, sous vide eller andet, er en eksklusiv ting der kan gøre livet bedre i hverdagen. Køkkenmaskiner kan købes både i billige og meget eksklusive priser, alt afhængig af budget og behov.

Gavekurv

køb en gavekurv til par

Hvis du i vildrede om hvad du skal give i gave til dem, kan du give en dejlig gavekurv. Der findes mange gavekurve med forskellige indhold som øl, vin, delikatesser, søde ting og meget andet, alt afhængig af anledning og smag. Gavekurve er typiske indflytter gaver, til jubilæum, receptioner, fødselsdage og kan selvfølgelig også være den dejlige forkælelse til parret.

Ophold i Fængslet

køb et ophold i fængslet til kæresten

Er det friske og rørige bedsteforældre der elsker at opleve nye ting? Hvorfor så ikke give en lidt anderledes gave med et ophold i Fængslet lokaliseret i Horsens? En sjov og anderledes gaveide der kan være velegnet som den sjove gave til kommende bedsteforældre.

Send en flot buket

giv blomster i gave til hende

Blomster til morsdag gave, fødselsdag, årsgave eller kan bruges som en gave der sendes til dine eller jeres forældre. Du kan bestille blomster hos Interflora, Bloomit og blomsterbutikker og få blomster sendt til adressen hvis du/i er forhindret til personlig møde.

En krimi

giv en krimi i gave til bedsteforældre

Mange især ældre årgange er opvokset med fysiske bøger, og dette gælder måske også dine / jeres forældre. Og her kan en god krimi måske være den perfekte gave til bedstefar og bedstemor. At blive draget ind i en historie er for alle, hvor bestseller listen hos Bog & Ide byder på mange gode muligheder for den helt rigtige bog.

Ostesæt

ostesæt fra Robert Welch Radford serien

Måske det helt perfekte ostesæt i en flot indpakning kan være den perfekte gave til parret. Ostesæt til hårde og bløde oste er populær som jubilæumsgave, receptioner, julegaver og andre anledninger, og samtidig en gave der kan holde i mange år frem i forhold til blomster, chokolade eller vingaver.

Kultur oplevelse

giv teaterbilletter i sølvbryllupsgave

Hvorfor ikke glæde dem med en god oplevelse der byder på kultur. Det kan være en tur i teater, på kunstmuseum, malekursus, guidede ture og meget andet der giver dem en god oplevelse. Og netop oplevelser er ”et varigt minde” og derfor populære som gave til stort set alle anledninger.

Maleri til væggen

køb et kare design oliemaleri i gave

Helt ligesom vaser, lamper og andet der både er praktisk og pynter, så kan et maleri til væggen være den søde gave til bedsteforældre fra baby og børnebørn. Du kan købe både billige som meget dyre malerier i gave, hvor Boboonline byder på det godt udvalg i forskellige priser og udtryk.

Marienlyst spaophold

giv et spaoohold i valentinsgave til hende

Hvis du vil forkæle bedsteforældrene med noget luksus velvære, kan et spaophold på Marienlyst Strandhotel i Helsingør være den perfekte gave. En eksklusiv sølvbryllupsgave eller gaveide til par der skal forkæles med noget luksus.

Køleskabsmagneter

giv den sjove gave til børnenes bedsteforældre

En hjemmelavet gave til bedsteforældre fra de små er verdens bedste gave. Men også en billig gave med personlig præg, kan være det helt rigtige. Og her kan køleskabsmagneter med personlige billeder måske være den kreative gave.

Espressomaskine

køb en espressomaskine i gave

Mange unge som ældre sætter pris på deres kaffe. Her er Senseo, Kapselmaskiner og andet den foretrukne måde at få dagens kaffe. Men hvorfor ikke forkæle med luksus gaven der giver en helt ny verden, hvilket kan opnås med en espressomaskine. Her finder du mange populære modeller i vidt forskellige priser alt afhængige af funktioner og materialer.

Zenkuru vægttæppe

Zenkuru strikket vægttæppe

Måske dette Zenkuru strikket vægttæppe kan være den dejlige ting til sofaen. Du får et blødt tæppe i en stor  hyggestørrelse på 160 x 100 cm. Vægten er 5,5 kg. hvilket hjælper til at give en dejlig tryg tid, hvor du kan få kroppen til at slappe helt af med hvile.

Baileys Salted karamel chokoladeæg

luksuriøs Baileys Salted Caramel chokoladeæg

Bailey chokoladeæg kan være den luksuriøse gaveide der forkæler ham, hende eller dem. Chokoladeægget byder på saltkaramel, kvalitetschokolade og mild likørsmag i hånddekoreret indpakning. Oplagt som påskeæg forkælelse eller på alle andre tidspunkter af året.