køb de gode sølvbryllupsgaver til dem

10 Sølvbryllupsgaver der kan bringe glæde til dem

At have sølvbryllup er en smuk ting, og det skal selvfølgelig fejres med en af de gode ideer til sølvbryllupsgaver.

Tænk sig, at to mennesker vier sit liv til hinanden, og har fulgt hinanden i tykt og tyndt i hele 25 år! Det er da noget der skal fejres, så gaven til denne specielle anledning skal være ekstra god!

Hvad giver man lige et ægtepar, der har været sammen så længe? Og hvilken gave vil de begge få glæde af, dét er det svære. Og derfor finder du inspiration indenfor forskellige gode gaveideer til dem her.

 

Middag for 2

giv en middag for to i sølvbryllupsgave

En middag for to, hvor de ikke skal tænke på andet end at hygge sig og nyde det, hvem vil ikke have glæde af det?

Du kan enten købe et gavekort online, eller måske kender du en ekstraordinær restaurant i nærheden?

Det kan også være, de har fortalt historier om et spisested, hvor de har haft en god oplevelse – så kunne du give dem et gavekort til dette sted, og lade dem genleve deres skønne minde.

Dette vil være en rigtig god gave, for her giver du dem muligheden for at slappe helt af, og nyde intet andet end hinandens selvskab for en stund.

 

 

Rejse

køb en rejse i gave til parret

Mange ældre mennesker tager ud og rejser rundt i Europa, og nyder det skønne vejr i de skønne lande. Så hvorfor ikke give parret muligheden for at tage ud og opleve verden sammen? Det kan være en forlænget weekend til Spanien, nogle dage i det romantiske Venedig eller måske en tur til Dublin?

 

 

Nespresso

køb en espressomaskine i gave

Er dette par glad for kaffe, så er det en oplagt idé, at give dem en Nespresso maskine til deres sølvbryllup.

Kombinationen af ny teknologi, og en god kop kaffe vil overraske og glæde dem på samme tid. De vil have muligheden for at udforske dens mange funktioner og kaffe-kombinationer.

Maskinen er ganske enkelt noget, de ikke vil kunne leve uden, ligeså snart de finder ud af hvor fantastisk den er!

Du kan udover maskinen, købe nogle forskellige varianter kaffe til dem, så de har en ‘start-pakke’.

 

 

Ballonflyvning

giv en ballonflyvning oplevelsesgave

Måske du vil give en eksklusiv gave til dem der er friske, rørige og nysgerrige på oplevelser. Her kan en ballonflyvning måske være den overraskende gave der slår benene væk under dem. For det at svæve henover landskabet er en uforglemmelig oplevelse, næsten helt ligesom et sølvbryllup er i vores dage

 

 

Kroophold

køb et krophold i gave

Oplevelsesgaver er den perfekte gave til sølvbryllup som populær bryllupsønske. Det er noget de begge får glæde af, og samtidig får de oplevet noget. Hvorfor ikke give dem et kroophold på en af de mange hyggelige kroer der findes i vores kongerige. Der er mange lækre steder, som kan være spændende at udforske og her vil et gavekort til et kroophold måske være helt rigtig.

 

 

Vinsmagning som sølvbryllupsgave

giv en vinsmagning oplevelsesgave

Vinsmagning kan være en sjov ting de kan nyde sammen, og samtidig en gave der ligger i fornuftig prisleje. Der findes mange forskellige steder rundt i landet, hvor du kan opleve vinsmagning. Og måske der også findes et sted i nærheden af sølvbryllupsparret?

 

 

Et flot maleri som gave

gtiv et maleri i gave til hjemmet

Til parret der har alt, her kan det godt være svært at finde på på den sjove eller gode sølvbryllupsgave. Og hvis det ikke skal være en oplevelse, hvorfor så ikke noget flot og unikt til hjemmet? Her kan et flot maleri måske være den perfekte gaveide der overrasker.

 

 

En teater oplevelse

giv teaterbilletter i sølvbryllupsgave

Hvis de elsker kultur og gå ud, hvorfor så ikke glæde dem med teaterbilletter til en forestilling de måske vil sætte pris på? Du kan vælge at give et gavekort til teaterbilletter så de selv kan vælge det helt rigtige. Du kan også vælge at købe billetter til en specifik forestilling.

 

 

Vinkaraffel

køb en flot vinkaraffel i gave

Til parret der nyder deres hjem og sætter pris på kvalitet og livets glæder, her kan en flot vinkaraffel måske være den gode tilføjelse til hverdagen. Du finder både flotte karafler i den billige prisklasse som den noget dyre prisklasse med f.eks. Riedel vinkaraffel.

 

 

Romantisk slotsophold for 2

køb et romantisk slotsophold i gave til dem

Vores kongerige har mange utrolig flotte slotte, og i mange af disse steder kan du spise og overnatte. Hvorfor ikke overraske med det eksklusive romantiske slotsophold for 2? Det giver dem en dejlig oplevelse et sted i landet, hvor de måske vil elske at tilbringe et par dage.

 

Find den rigtige sølvbryllupsgave

Helt ligesom med gave til bedstefar eller bedstemor, så skal du selvfølgelig finde den rigtige gave til sølvbryllup. Parret der har været sammen i 25 år, har måske ikke brug for noget specielt til hjemmet som det unge par måske har. Her er personlige ting, oplevelser er det eksklusive og anderledes ofte de bedste gaver.

Hvor meget giver man i gave til sølvbryllup?

Gave beløbet vil altid afhænge af dit budget og relation til parret. Du skal selvfølgelig kun give for det, som du har råd til. Det er tanken der tæller mere end beløbet, og selvom du måske har 300 mio. kr. på bankkontoen, kan du nok heller ikke bare give dem et hus eller andet. Ofte bør man give for lidt mere end f.eks. til jul eller fødselsdag.

Hvornår giver man sølvbryllupsgave?

Hvis du er inviteret med til fest hvis sådan er arrangeret, så er det her, at du giver gaven. Ellers plejer man at give en erkendtlighed til morgenfejring.

Fik du svar på det søgte?
Sending
Din bedømmelse
8 (1 vote)