15 gode gaveideer til bedstemor

køb en gave til bedstemor der glæder

Søger du en god gave til bedstemor i 2022?

Vi har fundet forskellige ideer indenfor gaveideer til hende, som måske kan bringe glæde. Ideerne du finder nedenfor, dækker over forskellige ting der kan være egnet til både den yngre som ældre mor.

Brug inspirationen her til det hurtige overblik, og forhåbentlig giver gaveideerne dig den helt rigtige gave, eller ansporer til at finde dèt der måske er helt perfekt til hende.

Strikkekit

giv et strikkekit i gave til hende

Elsker hun eller sidde i lænestolen eller sofaen og strikke? Eller måske har snakket om at hun gerne vil strikke. Så kan et strikkekit måske være den perfekte gave til bedstemor. Det at strikke har altid været en god hobby, men er blevet endnu mere populært efter konkurrence tv-programmer.

Oplevelse på dansk vingård

giv ham en anderledes oplevelsesgave til jul

I Kolding finder du den danske vingård hos Modavi, hvor du kan få en oplevelse med rundvisning. Oplevelsesgaver er en populær gaveide, for du får netop det navnet siger, en oplevelse. Giv hende en rundvisning i vinmarkerne med viden om hvor og hvordan vinen går fra drue til flaske.

Snug Rug tæppe

køb et snug rug tæppe i gave

Snug rug tæppe i gave til hende der elsker at trække tæppet godt om sig for at holde varmen i sofaen. Det specielle ved dette tæppe er, at tæppet har ærmer. Det giver dig mulighed for at trække tæppet op omkring hagen og samtidig have hænderne fri til at drikke te, læse bog eller måske strikke. Alt det, som et almindelig tæppe ikke kan – hvis du også vil holde varmen samtidig.

Keramik til hjemmet

giv keramik i gave til bedstemor

Måske bedstemor har alt, hvad hun har behov for. Og her kan det være svært at finde på den rigtige gave, hvis det ikke skal være en oplevelse. Hvorfor ikke give noget flot keramik som kan pynte, og som er noget der nok altid kan være rart at få, hvis ikke hun har for vane med at købe en masse selv.

Kay Bojesen

giv Kay Bojesen figurer i gave

En anden pynteting til hjemmet, som mange sætter stor pris på, er de populære Kay Bojesen figurer. Hvis hun elsker det klassiske design, så giv en af de populære aber, elefanter, pingviner eller andet indenfor hendes smag.

Strikkede karklude

strikkede karklude er et gavehit

Strikkede karklude er blevet populært både hos unge som ældre. Og her kan du give et strikkekit til hende der selv strikker, eller du kan købe de færdige strikkede karklude der kan bruges om og om igen. Du finder et godt og stort udvalg, hvor gaveideen er noget hun kan bruge mange gange på daglig basis.

Hjemmesko

glæd hende med varme hjemmesko i gave

Hvilken kvinde kender ikke til det med kolde fødder? Og de fleste har og bruger nok hjemmesko. Men kvem kan ikke bruge et par dejlige og varme nye hjemmesko til at holde varmen. Du finder rigtig mange forskellige typer i lige så mange forskellige prisklasser, så det er muligt at finde noget for alle.

Cidersmagning Holm cider

overrask med en oplevelsesgave til bedstemor

Cidersmagning hos Holm Cider i København er en noget anderledes og nyere oplevelsesgave indenfor det store udvalg af oplevelser. Cider fra England er blevet mere trendy, og måske denne smagning hvor der bydes på 7-8 cidere og fortællinger kan være den sjove oplevelse til hende.

Robot støvsuger

giv den eksklusive robotstøvsuger i gave til ældre

Hvis du vil give et praktisk hjælpemiddel til hverdagen, kan en smart robot støvsuger måske være helt perfekt til hende, der er begyndt at få problemer med at komme rundt i hjemmet. En eksklusiv gave til bedsteforældre i den noget dyre prisklasse, men dog også ganske smart og praktisk.

Malekursus Aarhus

giv hende et sjovt malekursus i gave

Hvis hun elsker at være kreativ og male, hvorfor så ikke overraske med et malekursus i Århus? Her får hun en oplevelse, der kan lære hende mere om at male, og samtidig i selskab med ligesindede mennesker med samme passion. En sjov og hyggelig oplevelsesgave der kan også kan bruges som gave til bedstefar, datter, mor m.m.

Lagkagebogen

giv en hobby bog i julegave

Hvis hun sidder limet foran fjernsynsskærmen når Den Store Bagedyst render over skærmen, eller måske bare elsker at bage, kan du give hende en god bog hertil. Her kan denne Lagkagebog fra Anemette Voss eller anden, måske give hende inspiration og glæde.

Gourmet oplevelse

giv en gourmet gave oplevelse

Hvorfor ikke forkæle hende eller dem med en gourmet oplevelse der kan nydes i socialt samvær? En god middag, brunch eller lignede, som kan nydes på en shopping tur eller aften. Du kan finde mange lækre oplevelser med gourmet i hele landet.

Bailey trøfler

køb de lækre Bailey trøfler i gave

Til hende med en sød tand, her kan du give mange lækre ting. Og en af disse ting kan være disse Bailey trøfler i et rør som smelter dejligt på tungen. Du kan købe de lækre mælkechokolade kugler i enten Salted Caramel eller som Original Irish Cream med den klassiske irske likør.

Biograf billetter

giv biograf oplevelsesgave

Hvem elsker ikke en god film? Og denne skal selvfølgelig nydes på det store lærred med god lyd, hvilket du finder i biografen. Og hvorfor ikke give biograf billetter i gave til mormor, farmor eller bedstemor. En god, praktisk og dejlig gave der kan bruges af alle friske kvinder.

Gavekurv

brug ideer til gavekurv til hende

Helt ligesom med chokolade eller vingaver, så er gavekurve en klassisk gaveide der kan gives til de fleste personer og anledninger. Du kan købe gavekurve med meget forskellige indhold som vin, delikatesser, spiritus, chokolade og meget andet, hvor det selvfølgelig gælder om at finde dèt hun kan lide.

Flødebollekursus

giv et flødebollekursus i gave

Hvis hun elsker at opleve og lære nye ting, så kan du give hende et sjovt og anderledes flødebollekursus. Her kan hun lære at lave sine egne lækre flødeboller og selvom få en god oplevelse sammen med andre der også vil opleve.

Hvordan og hvilken gave til bedstemor?

Forældre og bedsteforældre har som altid en stor kærlighed til deres børn og børnebørn, og måske også bruger meget tid på at hjælpe eller afhjælpe i hverdagen med børn. Og derfor skal de selvfølgelig også forkæles med en god gave.

Hvordan finder du så den rigtige ting?

Bedsteforældre har ofte alt hvad de skal bruge eller har behov til. Og derfor kan projektet med at finde på den gode gave godt være svær. Også selvom mange pensionister ikke er velbeslået i dag, især nu vores velfærdssamfund og udviklingen fjerner velfærden mere og mere for især denne gruppe.

Her vil den personlige gave ofte være det helt rigtige. Den hjemmelavet gave fra børnebørn er ofte noget, som bedsteforældre sætter højest pris på. Hvor også forskellige ideer med billeder er populære gaver, selvom mange bedsteforældre måske har mere rigelig med indrammet billeder og fotobøger af børnene.

En personlig ting er også noget til hendes hobby eller passion. Det kan være alt fra ting til at strikke, sy og hækle, som ting til hende der måske bruger meget tid på at rejse. Vær kreativ med at finde noget indenfor det, som hun bruger sin hverdag til, for disse ting er ofte hvad, der giver os mest glæde.

Oplevelser er en anden gaveform, som de fleste elsker. For hvem elsker ikke at opleve noget som man måske elsker, hvad end det er det vilde eller mere afslappet.