Overrask hende med lækker hudpleje i gave

køb hudpleje i gave til hende

Hudpleje i gave? Det er noget der glæder de fleste, for det er en personlig ting og noget de fleste bruger på daglig basis.

I corona tider er de fysiske butikker ikke så attraktive, så hvorfor ikke bruge denne inspiration med populære hudplejeprodukter i 2022 der kan være perfekt som fødselsdag, værtinde eller måske julegaven til hende.

Mange flere kvinder går op i, hvad de bruger i ansigtet end de gør på kroppen. Bodylotion og håndcreme falder altid i god jord som den praktiske gaveide til de fleste. Hvor også dag- eller natcreme er et hit. Helt ligesom øjencreme, ansigtsmasker eller gaveæsker er velegnet f.eks. som gave under juletræet, fødselsdag og alle andre anledninger i 2022.

Hudpleje gavesæt

køb hudpleje gaveæsker i julegave

Der findes mange lækre produkter indenfor hudpleje til ansigt og krop. Som gaveide til kvinder og mænd, kan et hudpleje gavesæt i den billige eller noget mere eksklusive stil, måske være den gode ting der glæder modtageren.

Her kan denne Australian Bodycare 4 Step Face Care måske være det lækre pleje af ansigtet. Du finder mange gode steder online med mange gaveæsker og gode juletilbud, her kan du overveje en af de online forhandlere som Bodyshop, Matas, Beautycos, Bodylux, Nicehair m.m.

Dejlig sukker scrub

giv den dejlige sukker scrub i gave til hende

Sukker scrub sunlight har en dejlig, frisk duft med noter af grape, jorbær, vanilje m.m. Bodyscrub der hjælper med at eksfolierer din hud så den efterlades glat og blød. En lækker ting til den personlige pleje, hvor du kan fjerne døde hudceller på fødder og krop med hjælp af sukkerkorn.

Ecooking håndcreme

køb beskyttende og fugtgivende håndcreme med økologiske olier

Ecooking vegansk håndcreme på 75 ml. og til en pris lige under 100 kr. En god billig julegave til veninde, bedstemor eller anden der vil beskytte sine hænder.

Håndcremen er med økologiske olier fra mandel og andet, som er med at beskytte og tilføre god fugt der blødgører dine hænder.

Den 100% veganske håndcreme er velegnet til alle hudtyper og blandt gaver til hende i alle aldre.

Shea Nourishing Body Butter

køb Vegetarisk Body Butter med sheasmør

She Nourishing Body Butter dufter himmelsk og gør huden dejlig blød. Vegetarisk Body Butter med en nøddeagtig duft og indeholder smør fra 36 sheanødder. Velegnet til tør og meget tør ud med en rig tilførelse af fugt i 72 timer.

Kaolin ansigtsmaske

køb kaolin ler ansigtsmaske i gave

Der findes mange typer ansigtsmasker. Her kan du overveje at give den populære kaolin ler som denne økologiske ansigtsmaskine fra engelske Ancient. Kaolin er delikat ler, der er velegnet både til sensitiv hud som til alle andre hudtyper.

Ole Henriksen Banana Bright Eye Creme

Ole Henriksen Banana Bright Eye øjencreme gave

Ole Henriksen øjencreme på 15 ml. har en let konsistent der fugter din hud i dybden. Det giver området et mere lyst, frisk og glat udseende. Perfekt til farvekorrigerende på grund af bananpudder og konsistens gør det nemmere at lægge makeuppen.

Banana Bright Eye cremen er uden parabener, phthalater og sulfater.

Clinique Daily Defense Set

køb Clinique Daily Defense Set gaveæske til hende

Clinique Daily Defense Set gaveæske der indeholder lækker hudpleje til at rense, beskytte og give huden et frisk udtryk. Du får Clinique Superdense SPF 25 Fatigue og 1st Signs Of Age Multi-correction Cream der er velegnet til tør hud. Cremen har anti-age effekt og er en solbeskyttende creme.

Vichy Light ansigtcreme

Farvet dagcreme til lys/medium lys hud

Vichy Light Cream med mineralske ingredienser er velegnet til normal og tør hud. Fugtighedscremen på 50 ml. er fri for allergifremkaldende stoffer men ikke parfume.

Vichy gel cremen er beriget med mineralizing thermal water der fugter i op til 48 timer og er let at påføre på din hud.

Nivea Mousturizing dagcreme

køb Niveau creme i julegave til hende

Nivea Moisturizing Day Cream er en effektiv fugtighedscreme der er anbefalet i test hos forbrugermagasinet Tænk. En prisvenlig creme som en lækker og billig julegave til kvinder i alle aldre.

Du får en intensiv og holdbar ansigtscreme der er allergivenlig og parabenefri.

Weleda Skin Food

køb weleda skin food creme i gave

Weleda Skin Food er den klassiske creme der har været populær i generationer. Velegnet til tør, sart og irriteret hud med sin naturlige og næringsrige indhold.

Weleda ansigtscreme kan også bruges til andre udsatte områder af kroppen.

Hvilken julegave skal du give hende?

Tit og ofte har personen eller personerne som du skal give gaver til, ikke husket at sende deres ønskeseddel eller denne lidt kedelige udveksling af gaver, eksisterer måske slet ikke ikke. Det kan også være du bare har smidt ønskerne væk, hvis du har stress på i juletiden med julefrokost, familiebesøg, juletræs samling, juletorv osv.

Derfor er den sikre vinder til hendes gave, ofte forkælelse. En gaveide som hun kan forkæle sig med efter julen er slut, hvor vi stille og roligt skal i gang med hverdagen igen, som også kan være ret stressende. Derfor vil en forkælelse som oplevelser eller lækre ting til hverdagen, være det helt rigtige at give i gave.

Hudpleje som gaveidé

Vi er tit slemme til at glemme vores hud når der er travlt, og derfor har huden også brug for ekstra meget næring og omsorg, når de stille tider nærmer sig igen. Her er hudpleje, enten til krop eller ansigt, og især den lækre økologiske hudpleje perfekt for din velvæve.

Som gavegiver er det også en ret nem gave at købe. Du kan altid give en af de lækre mærker fra bestseller listen hos shoppen.