køb de frække gaver til hende og ham

frække gaver • Overrask hende/ham med fræk legetøj

Leder du efter frække gaver til hende eller ham der kan spice tingene lidt op?

De frække ting kan være den romantiske gave til jul, fødselsdag, valentinsdag eller måske bare en spontan overraskelse til kæresten. Vi har fundet et udvalg af gode frække ting der kan glæde modtageren, men måske også dig som partner til hende eller ham. Udvalget dækker over både accessories, lingeri, kostumer, spil og det frække legetøj til voksne.

Der findes mange forskellige ting indenfor de frække gaveideer i 2020. Romantiske ideer er absolut med til at danne rammen for sex og samvær. Alle disse ting kan du købe som kæreste, mand, kone, partner eller bare god en ven, hvis du søger den overraskende ide. Sexlegetøj skal du kun give i gave, hvis du er sikker på at modtageren er til det. Og det kræver logisk nok, at du kender denne ret godt. Kend til det basale om hvordan du køber hendes gave(og hans også selvfølgelig) så den hitter.

 

Sød chemise

køb en chemise som den frække gave til hende

Hvis du ønsker det søde kombineret med det frække, kan udvalget af sexet eller søde chemiser være et godt valg som den frække gave til kæresten.

Her skal du selvfølgelig vælge noget i hendes stil frem for din egen, hvor det søde udvalg frem for det mere frække, altid er et sikker hit ved de fleste kvinder. Blonder tiltrækker for sit sexet udtryk, men kan også samtidig ligge indenfor det noble udtryk.

 

 

Lelo Lyla trådløs vibrator æg

giv vibrator æg i gave til din partner

En anderledes gaveide der kan give det pirrende sexliv i jeres forhold, er det fjernbetjente trådløse vibrator æg. En god lydsvag vibrator i form af et trådløs æg, vil være med at give den gode sexleg i forholdet, for det kan sætte gang i gode sexlege. i kan nemlig indføre dominans leg, hvor han bestemmer, hvornår ægget skal sættes i gang, så hun er helt i hans vold.

Et godt sexlegetøj der også har vundet pris som testvinder indenfor sin form.

 

 

Fifty Shade erotisk litteratur

giv hende fifty shades bøger i gave

Hvis det med en dildo, vibrator eller sexet lingeri ikke er sagen, kan en erotisk novelle der stimulerer de seksuelle følelser, være lige præcis den rigtige fødselsdagsgave, julegave eller adventsgave til hende eller måske ham.

Det er ikke alle der ønsker legetøj i gave, og her kan det tænkes, at Fifty Shade noveller vil give hende den gode tilfredsstillelse i sindet og sengen. Du finder nemlig en del forskellige noveller, der vil stimulerer, og måske disse bøger kunne være opfølgning til at indføre legetøj i jeres sexliv?

 

 

Je Joue Mio penisring

giv ham en fræk penisring i gave

Denne Mio penisring fra Je Jooue er et testvindende legetøj til mænd. Perfekt til manden og effektiv til at stimulerer kvindens klitoris også.

Ringen føres ned over penis, og vil stimulerer kvinden samtidig med at den strammer ved penisrod. Det gør ofte, at han holder længere og giver ham en fyldigere erektion. En af de gode frække gaveideer til mænd, der også giver bonus til kvinden.

 

 

Obaie bløde håndleds manchetter

køb håndleds manchetter som den frække gaveide

Hvis den pirrende bondage verden skal udforskes, kan disse bløde Obaie håndleds manchetter måske være helt perfekt til legen.

Manchetterne kan justeres til stort set alle størrelser og kommer med en blød polstring til bedre komfort.

Du kan spænde manchetterne fra hinanden og bruge dem med andet udstyr.

 

 

Diamanter er hendes bedste ven

overrask hende med en vibrator julegave

Det siges, at diamanter er kvindens bedste ven. Og måske denne diamant formet vibrator kan blive hendes nye yndling? Du får nemlig en klitoris vibrator i det smukke design, og hvem kan se, at dette er en vibrator?

Det vil dog kunne mærkes, for det er en klitoris vibrator der giver den pirrende stimulering, der kan varieres med de bløde kanter og formen på diamanten. Det er en vandtæt vibrator, så hun kan forlyste sig i badet også, helt ligesom den er god til lækkert forspil.

 

 

Fifty Days of Play sexspil

giv fifty days of play brætspil

En fræk gave i form af et erotisk spil, det er da den perfekte gave til det romantiske forspil. Sexlivet i ethvert forhold kan gå lidt i stå og køre på rutinen. Og her kan dette sexspil være den sjove adspredelse, der giver fornyet energi og lyst.

Det er et ganske almindelig brætspil hvor du slår med en terning, og dernæst skal trække et kort. Her adskiller spillet sig fra normen, for kortene ser uskyldige i deres forskellige farver, men de indeholder dog hele paletten af frække ting der kan være i et soveværelse.

 

 

Sinful Magic Wand

giv testvinder Lelo Magic Wand

Hvis man kan snakke om klassikere indenfor sexlegetøj, så er Magic Wand vibratoren absolut en af top kandidaterne.

Dette stykke vidunderlige og frække legetøj, startede faktisk som massage redskab for snart 50 år siden, til at lindre kroppens ømme muskler. Den kan dog også “lindre” andre ting. Du får en kraftfuld vibrator, der kan hjælpe til at give de dybe og intense vibrationer, hvilket er perfekt, hvis man f.eks. har svært ved at komme. Ulempen er selvfølgelig, at Magic Wand måske ikke er skabt til kvinder, der er meget følsomme i de nedre regioner.

 

 

Hvid babydoll

giv etRomantisk babydoll sæt med g-streng og strømpebånd

Den sexet aften starter med det smukke og forførende, og det kommer selvfølgelig indefra, hvor sexet undertøj absolut er med til at skabe den frække følelse. En sød babydoll kan være denne fra Cottelli i det uskyldige men frække udtryk. Ikke vulgært, men dog frækt og som med garanti vil gøre hendes kæreste varm indvendig.

 

 

Massage olie

køb et massagelys i adventsgave til ham

Hvis du vil give hende den helt store forkælelse for krop og sind, så er en kombination af massage olie og dine fingre absolut den bedste gaveide til velvære. Forkæl din elskerinde, kone, kæreste eller partner med en god luksus olie der kan være med at sætte gang i fantasierne. Velvære er absolut det bedste forspil for hende eller ham og perfekt som f.eks. romantisk gaveide til hende.

 

 

“Det Bløde Punkt” – Novelle

giv bogen det bløde punkt i gave

En god novelle indenfor romantik eller erotik, er ‘Det bløde Punkt’ af Nell Drachmann.

Bogen drejer som Nell, der som ganske ung bliver bange for at forpligte sig med Peter, der frier, og begynder derfor et forhold til en ældre mand. Det holder ikke, og hun begynder en rejse ud i forhold, hvor den unge kvinde ikke kan finde sig bløde punkt og give sig hen. Indtil en da hvor hun tilfældigt bliver taget med storm af en gift mand …

 

 

Cotelli lingeri corsage

giv det frække undertøj i gave

Hvis du vil give en fræk ting, der kan sparke liv i forholdet, kan dette frække lingeri corsage fra Cotelli, måske være det perfekte til en forførende aften.

Det er en selvfølgelig ikke det lækre undertøj i den gængse stil til en personlig gave til hende eller måske ham? Men mere det frække sæt der kan sætte gang i sexlivet for jeres begges skyld, hvilket et sødt sæt også kan gøre. Et kropsnært sæt til at skabe den gode forførende aften der skal være fræk og sexet.

 

 

Fifty Shade of Grey bondagesæt

køb et frækt bondagesæt i gave

Hvis hun er klar på nye ting, og måske er faldet for Fifty Shades of Grey universet, så kan et BDSM sæt måske være årets frække gaveide til din partner? Mange er blevet inspireret af de saftige scener i filmene(og bøgerne) og dette control freak bondagesæt kan være med at give de samme oplevelser i jeres soveværelset. Det er selvfølgelig ikke for alle, men hvis hun er med på “bølgen” så er det et godt startsæt og måske en ide til en fræk valentinsgave.

 

 

Lelo Elise dildo vibrator


Hvis du vil give eksklusiv dildo i en god størrelse, er denne Lelo Elise dildo vibrator et ret godt valg. Du får en lydsvag og vandtæt dildo der kommer med to motorer, der vibrerer skiftevis. Den ene motor i selve dildoen og en ved sølvkanten. En opladelig vibrator der virker i op til 4 timer, der kan være med til at give hende den ekstra gode nydelse alene eller i samspil med kæresten, partner eller mand.

 

 

Sqweel oralsex stimulator

Sqweel Oralsex Simulator 2 i gave til hende

Et flot stykke legetøj til kvinder må være denne oralsex stimulator fra Sqweel. Det gode ved lige netop dette sexlegetøj, er at den efterligner følelsen af en tunge der går på opdagelse, og masserer og slikker på samme. Det kan Lelo Ora nemlig gøre, og det kan være lige præcis hvor og hvornår, hun lyster det skal gøres. Et godt stykke legetøj der kan bruges alene og i sexlivet sammen med en partner, hvor man kan bringe samlivet op i nye højder.

 

 

Rock Offs vibrator

køb rock offs vibrator som den billige frække gave til hende

Hvis du leder efter en god vibrator, der samtidig kommer til en billig pris i forhold til kvalitet, så er denne Rock Offs klitoris vibrator den gode gaveide. Vibratoren har vundet pris som verdens mest kraftige mini vibrator, så oplagt som en god fræk gaveide til hende der ikke er overfølsom ved kønsdelene. Du får en lille patron-formet vibrator der er målrettet til klitoris stimulering, så du er sikker på “gevinst”.

 

 

Lyst-boostende feromon spray

giv den sjove og frække gaveide til kæresten

Sex er godt, men hvem kan sige sig fra at have mistet lysten engang imellem på grund af stress eller andet? Det kan hjælpes via hormonet som vi alle udskiller, nemlig feromoner som kan tilsættes stort set alt. Du kan give disse to velduftende spray udgaver af feromoner. Det kan sprayes på blomster, kroppen, tøjet og alle andre steder, og så har hun en sikker vinder på at kunne “overtale” enhver mand til voksenleg. Om disse sprays virkelig virker, er der delte meninger om som du kan se her.

 

 

Erotic 4 Real

køb et erotisk spil i gave til din kæreste

En af de bedste danske erotiske spil er Erotic 4 Real parspillet. Du får et erotik og samlivsspil, hvor der selvfølgelig bliver budt på de erotiske lyster, men i lige så høj grad moral og følelser.

Spillet åbner op for tingene i forholdet, hvor i kan komme til at lære hinanden bedre at kende eller måske nye sider af hinanden. Det gøres ved at konceptet ikke er den traditionelle vinder og taber, men åbenhed omkring lyster, følelser og tanker.

 

 

Sinful opladelig trusse vibrator

køb det frække voksenlegetøj til hende

Hvis jeres sexliv skal peppes op med leg udenfor soveværelset, kan du overraske med denne trusse vibrator.

Du får en diskret og effektiv opladelig trusse vibrator i silkeblød kvalitet, og som er fjernbetjent. Designet med 10 vibrations indstillinger stimulerer klitoris og de omkringliggende nervebaner.

Sjovt legetøj hvor kontrollen bliver overladt til partneren.

 

 

Sexy Truth or Dare spil

giv hende et frækt sexspil i gave

Sandhed eller konsekvens spillet bare på den frække måde. Dèt er, hvad du får med dette Sexy Truth or Dare spil.

En fræk gaveide til kæresten som kommer med 50 pinde der byder på 50 forskellige spørgsmål og udfordringer.

Pep forholdet op på den frække måde med spillet til omkring 100 kr.

 

 

We-Vibe sync par vibrator

We-Vibe Sync er en forbedret udgave af den populære par vibrator We-Vibe 4 Plus

We-Vibe Sync er efterfølgeren til We-Vibe 4 testvinder par vibratoren. En populær og eksklusiv vibrator til par der vil peppe sexlivet op.

Vibratoren er anbefalet for sit gode design der rammer klitoris og g-punkt rigtigt under samleje og samtidig kan stimulerer ham også.

Genopladelig, vandtæt og fremstillet i medicinsk silikone som kan styres via fjernbetjening eller app.

 

 

The Oral Sex Card Game

giv de frække kortspil i adventsgave

Der findes mange sjove og frække kort og brætspil. I udvalget finder du The Oral Sex Card Game der indeholder 50 kort.

Spillet byder på 25 kort til hver spiller. På kortene finder i forskellige øvelser i forspil og 25 kort til hver giver alligevel en hel del sjov som sexlivet måske ikke altid indeholder.

Giv den søde og billige frække gaveide til kæresten med disse kort.

 

 

Clone a Willy Original

overrask med en sjov gadget som den frække adventsgave

En sjov og fræk gadget som gave til ham, kan være denne Clone a Willy Original.

Den anderledes og frække gadget kan lave den perfekte afstøbning af din Willy, som lidt corny og mystisk, kan gives i gave til kæresten – eller bruges som bogholder på reolen.

Hvis du søger den sjove ting indenfor de mere frække ting, så er denne måske helt rigtig.

Fik du svar på det søgte?
Sending
Din bedømmelse
5 (1 vote)