Overrask hende/ham med en fræk gave

køb de frække gaver til hende og ham

Søger du frække gaver til hende eller ham der kan spice tingene lidt op? De frække ting kan være den romantiske gave til jul, fødselsdag, valentinsdag eller måske bare en spontan overraskelse til kæresten.

Der findes mange forskellige ting indenfor de frække gaveideer i 2022. Romantiske ideer er absolut med til at danne rammen for sex og samvær. Alle disse ting kan du købe som kæreste, mand, kone, partner eller bare god en ven, hvis du søger den overraskende ide.

Vi har fundet et udvalg af gode frække ting der kan glæde modtageren, men måske også dig som partner til hende eller ham. Du kan med fordel finde tips, ideer og voksenlegetøj som vibratorer og andet hos Eroti, Sinful og andre sider.

Det nedenstående udvalg dækker over både accessories, lingeri, kostumer, spil og det frække legetøj til voksne.

Giv hende en sød chemise

en chemise som den frække gave til hende

Hvis du ønsker det søde kombineret med det frække, kan udvalget af sexet eller søde chemiser være et godt valg som den frække gave til kæresten.

Her skal du selvfølgelig vælge noget i hendes stil frem for din egen. Det søde udvalg frem for det mere frække lingeri er altid et sikker hit ved de fleste kvinder. Blonder tiltrækker for sit sexet udtryk, men kan også samtidig ligge indenfor det noble udtryk.

Lelo Lyla trådløs vibrator æg

giv bestseller Lelo Lyla vibrator i gave

En anderledes gaveide der kan give det pirrende sexliv i jeres forhold, er det fjernbetjente trådløse vibrator æg. En god lydsvag vibrator i form af et trådløs æg kan være med at give sjove sexlege i forholdet. I kan f.eks. indføre dominans leg. Her bestemmer ham hvornår ægget skal sættes i gang, så hun er helt i hans vold. Et godt stykke sexlegetøj der har vundet pris som testvinder indenfor sin type.

Sexlegetøj skal du kun give i gave, hvis du er sikker på at modtageren er til det. Og det kræver logisk nok, at du kender personen ret godt. Kend til det basale om hvordan du køber hendes gave(og hans også selvfølgelig) så gaven hitter.

Fifty Shade erotisk litteratur

giv hende fifty shades bøger i gave

Hvis det med en dildo, vibrator eller sexet lingeri ikke er sagen, kan en erotisk novelle der stimulerer de seksuelle følelser være lige præcis den rigtige fødselsdagsgave, julegave eller adventsgave til hende eller ham.

Det er ikke alle der ønsker legetøj i gave. Og her kan det tænkes, at Fifty Shade noveller vil give hende den gode tilfredsstillelse i sindet og sengen. Du finder en del forskellige noveller der vil stimulerer. Og måske disse bøger kan være opfølgning til at indføre legetøj i jeres sexliv?

Je Joue Mio penisring

giv ham en fræk penisring i gave

Denne Mio penisring fra Je Jooue er testvindende sexlegetøj til mænd. Perfekt til manden og effektiv til at stimulerer kvindens klitoris også.

Ringen føres ned over penis, og vil stimulerer kvinden samtidig med at den strammer ved penisrod. Det gør ofte, at han holder længere og giver ham en fyldigere erektion. En af de gode frække gaveideer til mænd, der samtidig giver bonus til kvinden.

Viagel stimulerende gel til ham

køb stimulerende gel i gave til mænd

Viagel stimulerende gel til ham kan give en mere intens seksuel nydelse under onani, forspil og sex.

Den varme gel er beriget med ingredienser til en varmede og prikkende fornemmelse der hjælper med til at øge blodgennemstrømningen i penis.

Obaie bløde håndleds manchetter

køb håndleds manchetter som den frække gaveide

Hvis den pirrende bondage verden skal udforskes, kan disse bløde Obaie håndleds manchetter måske være helt perfekt til legen.

Manchetterne kan justeres til stort set alle størrelser og kommer med en blød polstring til bedre komfort.

Du kan spænde manchetterne fra hinanden og bruge dem med andet udstyr.

52 weeks of romance skrabeposter

køb en romantisk skrabeposter gave til ham

52 weeks of romance skrabeposter er en romantisk og sjov gaveide til parforholdet.

Skrabeposteren byder på 52 felter med forskellige frække og romantiske aktiviteter. Det giver dig og jer sjov mindst en gang om ugen hele året rundt.

En romantisk gaveide til din kæreste eller partner som kan sætte lidt ekstra fut i forholdet.

Diamanter er hendes bedste ven

overrask hende med en vibrator julegave

Det siges, at diamanter er kvindens bedste ven. Og måske denne diamant formet vibrator kan blive hendes nye yndling? Du får nemlig en klitoris vibrator i det smukke design. Og hvem kan se, at dette er en vibrator?

Det vil dog kunne mærkes. Det er en klitoris vibrator der giver den pirrende stimulering, som kan varieres med de bløde kanter og formen på diamanten. Det er en vandtæt vibrator, så hun kan forlyste sig i badet også. Helt ligesom vibratoren er god til lækkert forspil.

Fifty Days of Play sexspil

giv fifty days of play brætspil

En fræk gave i form af et erotisk spil, det er da den perfekte gave til det romantiske forspil. Sexlivet i ethvert forhold kan gå lidt i stå og køre på rutinen. Og her kan dette sexspil være den sjove adspredelse der giver fornyet energi og lyst.

Det er et ganske almindelig brætspil hvor du slår med en terning, og dernæst skal trække et kort. Her adskiller spillet sig fra normen, for kortene ser uskyldige i deres forskellige farver, men de indeholder dog hele paletten af frække ting der kan være i et soveværelse.

Sinful Magic Wand

giv testvinder Lelo Magic Wand

Hvis man kan snakke om klassikere indenfor sexlegetøj, så er Magic Wand vibratoren absolut en af top kandidaterne.

Dette stykke vidunderlige og frække legetøj startede faktisk som massage redskab for snart 50 år siden, til at lindre kroppens ømme muskler. Den kan dog også “lindre” andre ting. Du får en kraftfuld vibrator, der kan hjælpe til at give de dybe og intense vibrationer. Hvilket er perfekt hvis man f.eks. har svært ved at komme. Ulempen er selvfølgelig, at Magic Wand måske ikke er skabt til kvinder der er meget følsomme i de nedre regioner.

Hvid babydoll

giv etRomantisk babydoll sæt med g-streng og strømpebånd

Den sexet aften starter med det smukke og forførende, og det kommer selvfølgelig indefra, hvor sexet undertøj absolut er med til at skabe den frække følelse. Cotelli babydoll er en sød babydoll i det uskyldige men frække udtryk. Ikke vulgært, men dog frækt og som med garanti vil gøre hendes kæreste varm indvendig.

Massage olie

giv joan ørting luksus massage olie i gave til hende

Hvis du vil give hende den helt store forkælelse for krop og sind, så er en kombination af massage olie og dine fingre absolut den bedste gaveide til velvære. Forkæl din elskerinde, kone, kæreste eller partner med Joan Ørting eller Kaerlig luksus olier der kan være med at sætte gang i fantasierne. Velvære er absolut det bedste forspil for hende eller ham og perfekt som f.eks. romantisk gaveide til hende.

“Det Bløde Punkt” – Novelle

giv bogen det bløde punkt i gave

‘Det bløde Punkt’ af Nell Drachmann er en god novelle indenfor romantik eller erotik.

Bogen drejer som Nell. Som ganske ung bliver hun bange for at forpligte sig med Peter der frier til hende. Derfor begynder hun et forhold til en ældre mand. Det holder ikke, og hun begynder en rejse ud i forhold, hvor den unge kvinde ikke kan finde sit bløde punkt og give sig hen. Indtil en dag hvor hun bliver taget med storm af en gift mand …

lingeri corsage

giv det frække undertøj i gave

Hvis du vil give en fræk ting der kan sparke liv i forholdet, kan frækt lingeri corsage fra Nortie, Baci eller Cotelli måske være det perfekte til en forførende aften.

Det er selvfølgelig ikke det lækre undertøj i den gængse stil til en personlig gave til hende eller måske ham. Men mere det frække sæt der kan sætte gang i sexlivet for jeres begges skyld, hvilket et sødt sæt selvfølgelig også kan gøre. Et kropsnært sæt til at skabe den gode forførende aften der skal være fræk og sexet.

Fifty Shades of Grey bondagesæt

køb et frækt bondagesæt i gave til din partner

Hvis hun er klar på nye ting og måske er faldet for Fifty Shades of Grey universet, kan et BDSM sæt måske være årets frække gaveide til din partner? Mange er blevet inspireret af de saftige scener i filmene(og bøgerne) og dette control freak bondagesæt kan være med at give de samme oplevelser i jeres soveværelset. Det er selvfølgelig ikke for alle. Men hvis hun er med på “bølgen”, så er det et godt startsæt og måske en ide til en fræk valentinsgave.

Lelo Elise 2 dildo vibrator


Hvis du vil give eksklusiv dildo i en god størrelse, er denne Lelo Elise 2 dildo vibrator et ret godt valg. Du får en lydsvag og vandtæt dildo der kommer med to motorer der vibrerer skiftevis. Den ene motor i selve dildoen og en motor ved sølvkanten. En opladelig vibrator der virker i op til 4 timer, og kan være med til at give hende den ekstra gode nydelse alene eller i samspil med kæresten, partner eller mand.

Sqweel oralsex stimulator

Sqweel Oralsex Simulator 2 i gave til hende

Oralsex stimulator fra Sqweel er et flot stykke legetøj til kvinder. Det gode ved lige netop dette sexlegetøj er, at legetøjet efterligner følelsen af en tunge der går på opdagelse, masserer og slikker på en og samme tid. Lelo Ora kan give nydelse lige præcis hvor og hvornår hun lyster. Et godt stykke legetøj der kan bruges alene og i sexlivet sammen med en partner.

Rock Offs vibrator

køb rock offs vibrator som den billige frække gave til hende

Hvis du leder efter en god vibrator, der samtidig kommer til en billig pris i forhold til kvalitet, så er denne Rock Offs klitoris vibrator den gode gaveide. Vibratoren har vundet pris som verdens mest kraftfulde mini vibrator, så oplagt som en god fræk gaveide til hende der ikke er overfølsom ved kønsdelene. Du får en lille patron-formet vibrator der er målrettet til klitoris stimulering, så du er sikker på “gevinst”.

Erotic 4 Real

køb et erotisk spil i gave til din kæreste

En af de bedste danske erotiske spil er Erotic 4 Real parspillet. Du får et erotik og samlivsspil, hvor der selvfølgelig bliver budt på de erotiske lyster, men i lige så høj grad moral og følelser.

Spillet åbner op for tingene i forholdet, hvor i kan komme til at lære hinanden bedre at kende eller måske nye sider af hinanden. Det gøres ved at konceptet ikke er den traditionelle vinder og taber, men åbenhed omkring lyster, følelser og tanker.

Sinful opladelig trusse vibrator

køb det frække voksenlegetøj til hende

Hvis jeres sexliv skal peppes op med leg udenfor soveværelset, kan du overraske med denne trusse vibrator.

Du får en diskret og effektiv opladelig trusse vibrator i silkeblød kvalitet og fjernbetjent model. Designet med 10 vibrations indstillinger stimulerer klitoris og de omkringliggende nervebaner.

Sjovt legetøj hvor kontrollen bliver overladt til partneren.

Sexy Truth or Dare spil

giv hende et frækt sexspil i gave

Sandhed eller konsekvens spillet bare på den frække måde. Dèt er, hvad du får med dette Sexy Truth or Dare spil.

En fræk gaveide til kæresten det kommer med 50 pinde. Disse pinde byder på 50 forskellige spørgsmål og udfordringer.

Pep forholdet op på den frække måde med spillet til omkring 100 kr.

We-Vibe sync par vibrator

giv we-vibe chorus vibrator i gave

We-Vibe Sync er efterfølgeren til We-Vibe 4 testvinder par vibrator. En populær og eksklusiv vibrator til par der vil peppe sexlivet op.

Vibratoren er anbefalet for sit gode design der rammer klitoris og g-punkt rigtigt under samleje og samtidig kan stimulerer ham også.

Genopladelig, vandtæt og fremstillet i medicinsk silikone som kan styres via fjernbetjening eller app.

The Oral Sex Card Game

giv de frække kortspil i adventsgave

Der findes mange sjove og frække kort og brætspil. I udvalget finder du The Oral Sex Card Game der indeholder 50 kort.

Spillet byder på 25 kort til hver spiller. På kortene finder i forskellige øvelser i forspil og 25 kort til hver giver alligevel en hel del sjov som sexlivet måske ikke altid indeholder.

Giv den søde og billige frække gaveide til kæresten med disse kort.

Clone a Willy Original

overrask med en sjov gadget som den frække adventsgave

En sjov og fræk gadget som gave til ham, kan være denne Clone a Willy Original.

Den anderledes og frække gadget kan lave den perfekte afstøbning af din Willy, som lidt corny og mystisk, kan gives i gave til kæresten – eller bruges som bogholder på reolen.

Hvis du søger den sjove ting indenfor de mere frække ting, så er denne måske helt rigtig.

Baseks Jewell butt plug

køb en baseks butt plug til sjov leg

Baseks Jewel butt plug kan være den sjove gaveide til at eksperimentere med anal sex.

Baseks butt plug er en populær model til at stimulerer de følsomme nerveender omkring anus under onani og sex med partner.