Tips til hvordan du køber hendes gave som mand

Tips til hvordan du køber hendes gave som mand

Brug disse tips til hvordan du køber hendes gave som mand. Julen er snart over os, og så skal kærestens julegave selvfølgelig være på plads.

Det kan være svært at finde på den gode romantiske gave til hende du elsker. Hvordan man end vender og drejer det, så er mænd mindre kreative når det kommer til de gode gaveideer.

Hvilken mand kender ikke til at have købt noget til kæresten, og så bruger hun det aldrig?- Det skyldes højest sandsynligt at hun spillede glad da du gav den til hende, men hun ligesom de fleste kvinder, er god til at virke oprigtig glad.

For at undgå faldgruben med en helt forkert gave til hende, har vi samlet et par gode råd, du som mand kan bruge inden du vælger hendes gave.

Undertøj i gave?

Den klassiske romantiske gave fra manden til konen eller kæresten, er selvfølgelig lækkert undertøj.

Mænd tænder på frækt lingeri, og de fleste elsker at give hende noget frækt undertøj i julegave eller måske valentinsgave, men det kan dog være en gaveide, der udstiller dig som mand.

Hvis du ikke kender hendes helt rigtige størrelse, så kan du kun tabe ved at købe undertøj som gave – Læs vores indlæg om hvordan du køber lingeri til hende i gave.

Hvorfor størrelsen er et problem?

At købe for stort undertøj, er nok den mindst dårlige gave af de to muligheder. Problemet med en for stor størrelse er bare, at hvis hun har små bryster, så udstiller du nok en af hendes store traumer, hvilket absolut ikke er godt.

Det samme sker hvis du køber undertøjet for småt til hende. Så giver du indtryk af, at hun rent faktisk har taget på, hvilket hun måske nok har. Det tager de færreste mænd eller kvinder ret godt, og det slukker enhver form for romantisk følelse.

Hvordan finder du størrelsen?

Lad være med at tage chancen og tro at ekspedienten eller hjemmesiden kender din kæreste og hendes korrekte størrelse. Ligesom at en tankelæser hatten ikke er opfundet, så er ekspedienter ikke udstyret med egenskaben til at vide alt.

Den eneste måde du kan finde ud af hendes størrelse i undertøj, er, at du tjekker størrelsen på det undertøj hun går rundt i til dagligt, vel og mærke både trussen og bh’en. Hvis hun er den type kvinde, der hader at føle mærket på huden så klipper hun mærkerne af. Og hvis det er tilfældet, bliver du nødt til at spørge hende om om størrelsen.

Frækt eller ej?

Mænd elsker frækt undertøj, for det er sexet og får blodet til at pumpe hurtigere. Det ligger genetisk i mænd men problemet er dog, at mænd nok har en noget frækkere forestilling om undertøj end de fleste kvinder.

Derfor skal du ikke falde i den fælde med for frækt eller decideret porno undertøj. Hvis hun er typen der aldrig nogensinde har haft sådan type undertøj på eller ejer noget som helst i den stil, så er det et ret godt signal om, at hun ikke kan lide det; Også selv om at du kan.

Aldrig giv hende en gave der signaler noget negativt

giv noget fra hjertet til hende

Du kender det allerede til det med at hun altid snakker om at gå ned i vægt, og som mand er du nok praktisk anlagt. At være praktisk anlagt betyder at man løser problemet og kommer videre. Og i dette tilfælde betyder dét, at du selvfølgelig vil hjælpe og give hende noget der kan sparke hende i gang med løbe eller træne på anden vis.

Det er absolut ikke en romantisk ide som gave, slet ikke hvis du lader gaven stå alene.

De fleste af os vil gerne tabe os, men vi vil ikke mindes om vores ekstra kilo, slet ikke af den person der skal finde os attraktiv. Derfor, hold dig fra at købe løbesko til hende i fødselsdag eller julegave, med mindre du også giver noget romantisk eller hun er ganske normal kropsbygning og bare elsker at løbe.

Hvis hun virkelig ønsker sig noget godt løbetøj til vinteren, kan du give hende det som en praktisk gave, men kun hvis du også giver noget romantisk i form af en sød gave.

Alle kvinder har brug for at føle sig elsket af sin kæreste, og du kan sagtens give hende det lækre og dyre løbetøj, og så bruge 50-100 kr. ekstra på en romantisk gave også, som f.eks. årets romantiske ide – kærlighedspiller.

Smykker i gave til hende?

Smykker er en god gave til kvinder, for de fleste elsker smykker, hvilket der ligger dybt i os som mennesker gennem generationer. Problemet er dog, at ikke alle kvinder kan lide smykker. Nogen er mere til den minimalistiske stil. Og til kvinder og piger der har det sådan, er smykker nok ikke den perfekte gave at give til hende.

Et andet problem med smykker er, at mænd ofte vælger at give smykker, fordi det siger etiketten. Og så er det også forholdsvis nemt at finde en halskæde eller øreringe. Hvis din kæreste er vant til at få smykker af dig flere gange om året, så bliver hun nok ikke synderlig overrasket over endnu en gave i rækken af de samme ting.

Det er de største problemer ved at give smykker, men hvis hun ikke er vant til at få smykker, så er en smuk halskæde i hendes stil selvfølgelig en sød gaveide.

Lyt til hende er den nemmeste måde

Den nemmeste måde at finde den bedste kæreste gave til hende er, at give hende det som hun ønsker sig. Hvis hun ikke har økonomisk råderum til at købe alt, så vil hun med garanti nævne ting som hun godt kunne tænke sig.

Jo tættere du kommer på jul, jo mere vil hun højest sandsynlig nævne få ting hun godt kunne tænke sig at have. Det kan være et “skjult” signal til, hvad du rent faktisk skal købe til hende.

Hvis hun ikke gør det, så sats på at give hendes noget romantisk og så en ting indenfor hendes interesser eller passion. Det kan gøres billigt, for prisen er ikke afgørende for den gode gave til kæresten.