køb en playmobil julekalender 2020

De nye Playmobiler julekalendere til ham & hende i 2020

Hvis pigen eller drengen elsker at lege med det tyske Playmobil legetøj, hvorfor så ikke overraske med en ny Playmobil julekalender i 2020?

Playmobil har lanceret julekalendere til børn i efterhånden mange år. Og hvorfor ikke en julekalender/pakkekalender med legetøj frem for chokolade, slik, bøger eller andet?

 

Hvilke Playmobil julekalender i 2020?

Helt ligesom 2015, 2016 eller sidste år, så er der også kommet nye kalendere i forskellige temaer i år.

Her finder du oversigten over de populære kalendere, der kan være det helt rigtige til både drenge og piger helt på højde med Schleich eller Lego julekalenderne.

 

Playmobil julekalender ”Tilbage til Fremtiden”

køb den nye Back to the Future Playmobil pakkekalender

Tilbage til Fremtiden julekalender i temaet fra den ikoniske film fra firserne der senere blev til en filmserie.

Filmen hvor du tager med hovedpersonen Marty McFly og hans tro væbner, Doc, er skabt med julekalenderen. Her finder du forskellig legetøj som Figurerne, skateboardet og meget mere.

 

 

”julekrybbe” julekalender 2020

Giv den sjove legetøjsjulekalender med Playmobil

Du finder også en julekalender/pakkekalender fra Playmobil i juletema. Her er årets udgave denne ”Julekrybbe” julekalender.

Pakkekalenderen med Playmobil legetøj indeholder 26 stykker legetøj som julestjernen, søde dyr, Jesus barnet og meget andet.

 

 

Playmobil ”Kongelig Picnic i Parken” julekalender

køb playmobil julekalender 2019

Kongelig Picnic i Parken adventskalenderen er nok primært designet til piger.

Du får et royalt tema med picnic på græsset. Her finder du masser af forskellig sjov legetøj som hest, puddelhund, barnevogn og meget andet tilbehør der hører sig til på en kongelig picnic.

 

 

Playmobil ”På Bondegården” julekalender

giv en julekalender med bondegård legetøj

Playmobil bondegård pakkekalender 2020 udgaven bliver nok lige så populær, som de forrige julekalendere med bondegårdstema.

Bag de 24 låger gemmer der sig forskellige ting til bondegård. Her får drengen eller pigen bondegårdsdyr, traktor, figurer og meget andet.

 

 

”Kampen om den Magiske Sten” julekalender

giv en julekalender med magisk playmobil legetøj

Den Magiske sten julekalender har et magisk tema, der kan være det rigtige til barnets interesse.

Kalenderen indeholder forskellige eventyrfigurer og andet legetøj til at skabe det magiske univers i legen gennem december måned.

 

 

Skattejagt i Piratgrotten

giv Playmobil pirat julekalender

Playmobil pirat pakkekalender til drenge som kan være det helt rigtige sammen med eventuel eksisterende Playmobil legetøj.

Bag lågerne får du forskellig legetøj til piratuniverset. Her dækker lågerne over ting som en kanon, båd, skattekort, piratkaptajn, gevær, sabel, en skat og andet.