Konfirmandernes konfirmations ønsker er ret ens

konfirmandernes konfirmations ønsker er ret ens

Konfirmationerne står for døren, og så kan det være, at du leder efter den gode konfirmationsgave?

De fleste unge mennesker vælger nemlig at blive konfirmeret, og det betyder at ca. 50000 unge skal konfirmeres i år, og mon ikke de flestes bevæggrunde er festen og gaverne?

De unge mennesker vælger nemlig at blive konfirmeret for det store udvalg af konfirmationsgaver som ret mange får, og konfirmandernes konfirmations ønsker er ret ens over hele landet, selvfølgelig varierende ud fra økonomiske muligheder.

Konfirmation er det tidspunkt i de unges liv, og sikkert gældende for hele livet, for denne begivenhed må absolut være nummer et eller to af de tidspunkter, hvor man modtager flest gaver.

Hvad ønsker konfirmanderne sig så i gave?

Som sagt, så er ønskerne faktisk det samme over en bred kamp. Nummer et på listen, som altid være der, er logisk nok penge.

Alle drenge og piger ønsker sig penge, og pengegaven er jo blevet en fast tradition, og nogen steder, målepunktet for om konfirmationen har været god eller ej. Beløbet folk giver for varierer en del, men ud fra en undersøgelse i 2013, så blev der fundet et gennemsnit på 640 kr. som de almindelige gæster giver for, og beløbet var en del højere fra bedsteforældre og forældre.

Penge er en god gaveide, for det giver jo det unge menneske mulighed for at købe lige præcist det han eller hun ønsker sig mest. De fleste ønsker sig nemlig ting i den dyre ende som cykler, computer, telefoner, IPads og lignede, og det er nok alligevel de færreste, der får alle disse ting opfyldt. Derfor kan du med penge hjælpe konfirmanden på vej med et tilskud.

Mobil telefoner er nemlig noget der er blevet obligatorisk for de fleste, og de unge mennesker vil jo have nummer et telefonen, der er en IPhone. Det er en ufattelig dyr telefon, og det er vel kun forældre der giver sådanne gaver, men man kan faktisk spare penge ved de forskellige webshops der forhandler brugte modeller.

Cykler er en anden ting som ret mange unge mennesker ønsker sig, for et transportmiddel er jo en nødvendighed. Cykler er heldigvis ikke dyre i sammenligning med telefonerne.

Computer er endnu en nødvendig ting på ønskesedlen, og her kan man faktisk også finde udmærket modeller der kun koster det halve af en IPhone S6.

Oplevelsesgaver i form af rejser, sjov og andet er endnu fed ting, og har starter priser faktisk fra 200,- kr. og opefter. Udvalget er stort, og du kan f.eks. ved Duglemmerdetaldrig her, finde alverdens finde ting indenfor både sjov, underholdning, fart, spænding, wellness og andet.

Disse ting er nogen af de gave ønsker der står på alle konfirmanders ønskesedler i år.