Gode gaveideer til kandidaten

køb en kandidatgave til ham eller hende

Hvis han eller hun er ved at blive færdig med sin kandidatuddannelse, så skal denne selvfølgelig også begaves med en kandidatgave.

Vi har fundet forskellige ideer der kan være den rigtige gave til hende eller ham. Brug oversigten med gaveideer som inspiration, så du hurtigt og nemt kan finde det rigtige at give i 2022.

Bridgewalking

giv bridgewalking oplevelsesgave

Oplevelsesgaver er hit, hvilket nok især gør sig gældende efter corona. Og blandt de mange forskellige typer oplevelser, er Bridgewalking ved Lillebælt blevet en populær ting for både unge som ældre. Oplevelsen giver en tur op på taget og henover den Gamle Lillebæltsbro. Velegnet gave til rørige mennesker der har eller får sin kandidat grad.

Citatplakater

giv en citatplakat i gave

En citatplakat kan være et godt forslag til kandidatgave. Hvem kan ikke lide at få en smart plakat eller maleri i gave. Det er en ting, der holder i mange år frem. Og samtidig kan det pynte i boligen, værkstedet, kontoret eller andet sted.

Æterisk olie gaveæske

giv hende et olie gavesæt

Aromaterapi er blevet populært gennem de senere år. Og måske du skal overraske modtageren med en lækker ting indenfor aromaer. Giv denne gaveæske med 100% naturlige æteriske olier til at give en dejlig følelse af fred og ro. Gaveæsken indeholder 8 x 10 ml glasflasker med forskellige dufte som rosmarin, lavendel, citrongræs m.m.

Krystal armbånd

giv et sødt krystal armbånd i gave til hende

Et smykke har altid været et hit hos damer, men er også blevet populært til mænd. Ringe, øreringe, halskæder og armbånd er de klassiske ting, hvor du finder rigtige mange forskellige varianter. Her kan du overveje at give et eller flere af de populære energi- / krystal armbånd der kan købes med et hav af forskellige sten og farver.

Wellness

giv Spaophold på Ystad Saltsjöbad i gave

Hvem elsker ikke at blive forkælet med velvære og wellness. Massage, ansigtsbehandling eller et besøg i wellnesscentre er muligt at få i hele landet. Og hvorfor ikke overraske ham eller hende med wellness i gave.

En krimi

køb fælles gave til mor og far

En klassisk gaveide er en bog. Her er biografier yndet som gaver til jul, fødselsdag, reception men også anledninger som studentergaver eller til kandidaten. Men måske modtageren mere elsker at blive suget ind i en god krimi end faglitteratur eller biografier. Og derfor vil få mest glæde af en ny krimi fra bestseller listen hos Bog & ide, Saxo eller anden forhandler.

Kay Bojesen aben

køb en kaj bojesen figur i gave

Kay Bojesen figurer er populære til hjemmet for deres flotte design og materiale. Kay Bojesen Aben er nok den mest populære af de forskellige figurer. Og Aben er yndet som gave til særlige mindeværdige anledninger som f.eks. studentergave eller som gave til den nyuddannet kandidat.

EM 1992 plakat

giv em92 plakat i gave til mænd

Nok mest en kandidat gave til manden der elsker fodbold. Europamesterskabet i fodbold 1992 burde vel nærmest være en årlig festdag, for denne dag vandt vi 2-0 over tyskere og blev europamestre i fodbold. Og 2-0 resultatet med startopstilling af det danske hold i et stilrent design, får du (modtageren) med denne plakat der kan pryde kontoret eller andet sted.

Blomster

giv en flot buket i kandidatgave

Blomster er den klassiske gave til mors dag, reception, årsdage, den romantiske gave til hende eller som fejring af anledninger som kandidat grad. Interflora, blomsterbutikker og online hos forhandlere som Bloomit er den nemme måde at købe og få sendt en flot buket som fejring til hende eller ham.

Et sødt smykke

køb et forgyldt bogstav vedhæng i gave

Flotte smykker i gave til hende er en klassisk gave. Men i dag er også smykker blevet populære til ham, hvor især ringe er blevet populære til de yngre mænd. Giv et smykke i gave som et godt minde om kandidaten fra CBS, Ruc, SDU, AAU, KU m.m. Giv noget i hans eller hendes stil, hvor et vedhæng til hende måske er det helt rigtige, mens en halskæde eller ring kan være det rigtige til ham.

Gavekurv

køb en gavekurv i gave til kandidat

En gavekurv kan bruges som adventsgave, reception, jubilæum, konfirmationsgave og selvfølgelig også når han eller hun er blevet færdig med deres uddannelse, bachelor eller kandidat. Du kan lave en hjemmelavet gavekurv, der kun indeholder hans favorit ting. Eller du kan købe en færdig gavekurv indeholdende, øl, chokolade, søde sager, specialiteter, vin eller de mange forskellige gavekurve med forskellige ting til ganen.

Japanske knive

knive er også gode julegaver til ham

Elsker hun eller han at stå i køkkenet og fremstille gourmet på daglig basis? Så kan du give en eksklusiv og god gaveide i form af japanske knive. Du kan købe både de meget dyre som noget billigere knive og sæt fremstillet i det klassiske materiale.

Gaveæske med krystaller

giv gaveæske med krystaller til hende

Krystaller er blevet populære både for det visuelle udtryk, men også for de forskellige egenskaber som mange tror på. Og hvis kandidaten elsker det spirituelle, kan du give denne gaveæske bestående af 5 flotte, rå krystaller. Her får du en flot gaveæske der indeholder ametyst, rosakvarts, turmalin, pyrit og klar kvarts sten.

Indendørs klatre oplevelse

giv ham klatre oplevelse i gave

Hvis du søger en anderledes gaveide til den fysiske aktive mand eller dame, kan du give en oplevelsesgave med klatring. Her findes der mange muligheder både udendørs som indendørs. Og hvorfor ikke give en klatre oplevelse i indendørs hal omkring København, som kan give en fed oplevelse til ham, hende eller dem.

Et flot ur

køb et ur i gave til kandidaten

Et flot og moderne ur er en klassisk gave til jul, runde fødselsdage eller anden anledning der skal mindes. Du finder mange populære ure fra Michael Kors, Raymond Weil, Tissot, Jaguar m.m. der kommer i forskellige prisklasser, materialer og designs både til ham eller hende.

Chakra duftlys

køb duftlys i gave til hende

Der findes mange dejlige ting som måske ikke står først på ønskesedlen. Og hvis du søger en gaveide til personen der har alt, hvorfor så ikke overveje en lidt anderledes gaveide. Her kan disse chakra duftlys i glas og gaveæske være en sjov og dejlig gave på højde med andre velvære ting.

Vinsmagning

giv en vinsmagning oplevelsesgave

Måske han eller hun sætter pris på udsøgte ting i livet, hvor vin er noget de fleste af os nyder. Og hvorfor ikke glæde kandidaten med en vinsmagning oplevelse. Der findes vinsmagninger stort set alle steder i Danmark, så det er muligt at prøve for de fleste mennesker.

Baileys kakaopulver

giv en sjov gave til den færdiguddannet

En anden ting der kan nydes, kan være dette Bailey kakaopulver. Likør og chokolade er noget mange sætter pris på, og hvorfor ikke i en kombination som denne sjove gaveide. En anderledes med sød gave til veninden, kammeraten, bror eller andet.

Et ophold

køb et krophold i gave

Et ophold i Danmark eller udlandet er noget de fleste nyder. For hvem elsker ikke at komme væk fra dagens stress. Her kan det være et slotsophold, kroophold, feriecenter, sommerhus, hotel eller andet rundt omkring i kongeriget. Og Tyskland eller Sverige ligger også indenfor tæt køreafstand for de fleste danskere.

En flaske

køb et sjov gin kit i gave

Spiritus gives også i fødselsdagsgave, receptioner, housewarming eller andre gave anledninger. Og hvis du ikke ved hvad du skal give kandidaten der har alt, kan du give en god flaske rom, gin, cognac eller andet som modtageren sætter pris på.

Englekort

køb englekort i gave til hende

Tarot- og englekort kan bruges på mange forskellige måder. Her vil engle/orakelkort være en sjov og anderledes ide til det spirituelle menneske. Giv ham eller hende en af de populære englekort der er oversat til dansk, der kan bruges til at rette fokus på daglighedens udfordringer og problemstillinger.

Nordgren ur

køb et flot Nordgren herreur i gave til ham

Et ur er klassisk gave til den runde fødselsdag, konfirmation og særlige anledninger som at blive færdig med sin kandidat. Her er Nordgren ure blevet populære til kvinder som mænd. Og måske det også vil være perfekt som gave til hende eller ham.

Paddleboard

giv et paddleboard i gave

Især under corona nedlukninger og restriktioner, er paddleboard blevet utrolig udbredt. Og til ham eller hende der elsker at komme ud og røre sig i naturen, kan du give et paddleboard i gave. Det er en eksklusiv gave der kan give rigtig mange timers sjov og afslapning når der padles ned ad åen, havet eller på søen.

Gourmet ophold Thinggaard

giv en gourmet gave oplevelse

En gourmet oplevelse er også populært både blandt de helt unge som seniorer. Og komme ud og forkæle maven er nok også en lækker ting for ham eller hende der skal begaves. Du kan købe gavekort til mange forskellige muligheder i hele landet, hvor du kan blive inspireret med de forskellige muligheder hos oplevelsesportalen Duglemmerdetaldrig.

Bjergkrystal kugle

giv en flot bjergkrystal kugle i gave

Hvis hun eller han er fascineret eller måske ligefrem elsker spirituelle krystaller, kan du give denne bjergkrystal kugle i gave. Krystallen siges at være krystallen over alle krystaller. Og denne kugle af bjergkrystal kan hjælpe ham eller hende med den stærke energi.

Kølebrønd

giv en sjov øl gadget i gave til manden

Hvis du søger en sjov, lidt skør og faktisk ganske praktisk gave til ham eller hende, så er denne Spralla kølebrønd helt klart blandt de gode kandidater. Brønden graves ned i jorden, fyldes med øl og så har du din egen kælderkolde brønd.

Røgelse gaveæske

giv incense i gave

Hvis du søger en anderledes og dejlig gaveide til velvære, hvorfor så ikke overraske med håndlavet røgelse. Her kan du overraske ham eller hende med denne 100% naturlig røgelse gaveæske der er håndlavet i Nepal. En flot og eksklusiv ting der kan give afslapning i hverdagen.

Hvordan finder du den gode kandidatgave?

Selv en gave til kæresten som du kender rigtig godt, kan være en svær ting. Og hvis du ikke kender gavemodtageren godt, er det endnu svære at finde på en gave. Derfor er de klassiske gaveideer som gavekurve, bøger, spiritus eller lignede, ofte de gaveideer der virker bedst.

Hvis du bruger tid på gaven, bliver det ofte den rigtige ting. Her gælder det om at tænke på hvilken type, passioner og temperament han eller hun har. Jo nærmere du kan komme på, hvad han eller hun bruger i dagligdagen, drømmer om eller føler for, jo nemmere bliver det at finde gaven.

Hvis han er den stille type, der foretrækker at sidde stille frem for det store virvar, vil romsmagning, bog eller hyggeligt ophold måske være det bedste. Hvor den fysiske aktive person der måske elsker at gå ofte ud, kan du give ting til hobbyen eller oplevelser med fart på. Eller en af de mange andre eksempler på vores forskelligheder som mennesker.

Oplevelsesgaver

Oplevelser er altid gode gaveideer til stort set alle mennesker. Oplevelser dækker ret bredt lige fra biograftur, weekendophold, sport, gåtur, den romantiske rejse, bilture til alt andet.

Det at opleve gør vi stort set hele tiden. Og en oplevelse kan både være gratis med en cykeltur gennem skoven til søen, som en oplevelse kan være den eksklusive ferie. Derfor vil oplevelsesgaver dække de fleste budgetter samt interesser.