Sinful julekalender til kæresten gør julen hed & sjov!

Sinful julekalender til kæresten gør julen hed & sjov!

Sinful julekalender der kom i 2016 og blev udsolgt på rekordtid, er selvfølgelig også til rådighed her i 2020. Den populære erotiske pakkekalender giver din kæreste en helt anden oplevelse end de mere klassiske pakkekalendere til kæresten indenfor udsøgte ting til smagssanserne.

Julen står lige for døren, og her kan denne frække julekalender måske være den gode overraskelse til at glæde din kæreste eller partner fra 1 december og frem til juleaften.

Fordelen ved at give denne kalender der indeholder de frække ting til både eget og par brug, er, at du som partner også får gavn af den søde gave. Og måske et bedre valg end 4 frække adventsgaver til hende eller ham.

Hvad byder Sinful julekalenderen på i 2020?

Julekalenderen med de frække kalendergaver gennem december måned, er et populært valg blandt mange par. Hvis du er tvivl om din kæreste kan lide voksenlegetøj, så skal du nok overveje at give noget mere uskyldigt, eller i det mindste snakke om det. Til dig der ikke er i tvivl, så byder denne kalender på lækre ting der samlet har en værdi af ca. 1.700,- kr.

Kalenderen kommer i en stilren og æstetisk flot kasse med 24 låger, hvor Sinful brandet pryder forsiden. En julekalender der sagtens kan stå fremme, selvom de fleste efterhånden godt ved, At Sinful sælger sexlegetøj.

Indholdet fra sidste år går igen, men der er dog ændret på noget af indholdet. Sidste år bød 1 december på et par terninger, hvor man spiller om at gøre noget for den anden eller omvendt. En sjov lille leg sammen med kæresten den 1 december, som dog logisk nok ikke kan blive ved. Fingervibrator var, hvad der gemte sig bagved 2 december lågen sidste år, og måske også i år. Glidecreme, klemmer, analkugle, oppustelige fleshlight, håndjern og meget andet indenfor stimulation, bondage, accessories og legetøj.

  • 24 erotiske produkter indenfor bondage, legetøj, accessories og stimulation
  • Mål: 50 x 37 x 5 cm.
  • Brochure med små hints til gaverne medfølger
  • Pris: 795,- kr.
  • Forhandler: Sinful

Hvorfor den erotiske pakkekalender fra Sinful?

Hvorfor du skal give den erotiske pakkekalender til din kæreste? Du skal give denne Sinful eller Amorelie julekalender for at overraske kæresten med en sød ide til julen. En pakkekalender eller adventsgaver er måden at vise din anerkendelse og kærlighed til hende eller ham.

Du finder selvfølgelig mange andre lækre kalendere, hvor en skønhedskalender, chokolade kalender eller adventsgaver også kan være det gode valg. Men den frække version er dog, hvad der kan give jer meget romantisk og nydelse gennem december. Og drejer jul sig ikke om at hygge og være romantisk med din kæreste eller partner?

Fik du svar på det søgte?
Sending
Din bedømmelse
0 (0 votes)