Sinful julekalender til kæresten gør julen hed & sjov!

Sinful julekalender til kæresten gør julen hed & sjov!

Sinful julekalender der udkom i 2016 og blev udsolgt på rekordtid, er selvfølgelig også til rådighed her i 2020. Den populære erotiske pakkekalender giver din kæreste en helt anden oplevelse end de mere klassiske pakkekalendere til kæresten indenfor udsøgte ting til f.eks. smagssanserne.

Julen står lige for døren. Og i år kan du vælge mellem 3 forskellige typer julekalendere. Sinful udbyder nemlig den klassiske, eksklusive og som noget nyt i år, en adventskalender med 4 frække adventsgaver til hende eller ham.

 

Hvilke Sinful julekalendere i 2020?

Hvis du er tvivl om din kæreste kan lide voksenlegetøj, så skal du nok overveje at give noget mere uskyldigt eller i det mindste snakke om det. Til dig der ikke er i tvivl om at give det erotiske til julen, kan du i år vælge 3 forskellige typer kalendere.

i 2020 kan du vælge mellem disse julekalendere:

  • Sinful Classic julekalender: Velegnet til nybegyndere og byder på forskellig sexlegetøj, accessories og hjælpemidler som er bedst egnet til par.
  • Sinful Deluxe julekalender: En eksklusiv erotisk julekalender til højere pris og mere avanceret legetøj som egner sig til jer der er fortrolige med sexlegetøj i soveværelset.
  • Sinful Advent julekalender: Byder på søndagsgaver med erotisk legetøj til jer som par.

Kalenderne kommer i en stilren og æstetisk flot kasse med 24 låger, hvor Sinful brandet pryder forsiden. En julekalender der sagtens kan stå fremme, selvom de fleste efterhånden godt ved at Sinful sælger sexlegetøj.

 

Sinful Classic julekalender

køb sinful classic pakkekalender med voksenlegetøj

Julekalenderen med de frække kalendergaver gennem december måned, er et populært valg blandt mange par.

Kalenderen er velegnet til jer der vil udforske jeres sexliv med legetøj. Kalenderen giver forskellige ting som legetøj, accessories og hjælpemidler til en værdi af ca. 2.300 kr.

Årets nye udgave har tolv nye produkter kombineret med de populære produkter fra Sinfuls egen brand, Tenga og We-Vibe.

 

Sinful Deluxe

køb Sinful Deluxe julekalender til din kone

I 2019 udvidede Sinful sortimentet med Deluxe julekalenderen som er designet til øvede brugere af sexlegetøj og remedier. Her byder kalenderen på forskellige ting til at udforske sexlivet, hvor du/i får 14 forskellige voksenlegetøj, 7 ting til blid bondage og 3 ting indenfor tilbehør.

 

Hvorfor den erotiske pakkekalender fra Sinful?

Hvorfor du skal give den erotiske pakkekalender til din kæreste? Du skal give denne Sinful eller en Amorelie julekalender for at overraske kæresten med en sød ide til julen. En pakkekalender eller adventsgaver er måden at vise din anerkendelse og kærlighed til hende eller ham.

En erotisk pakkekalender giver den store fordel, at i får styrket samværet og sexlivet gennem december ved at prøve nye ting sammen som par.

Du finder selvfølgelig mange andre lækre kalendere, hvor en skønhedskalender, chokolade kalender eller adventsgaver også kan være det gode valg. Men den frække version er dog, hvad der kan give jer meget romantisk og nydelse gennem december. Og drejer jul sig ikke om at hygge og være romantisk med din kæreste eller partner?

Ofte stillede spørgsmål

Vælg hvilken julekalender?

Hvis du/i købte Classic julekalenderen sidste år, vil Deluxe kalenderen absolut gøre julen endnu sjovere. Classic er velegnet til nybegyndere med indhold der dækker bredt indenfor parlege og onani. Hvorimod Deluxe byder på produkter i højere kvalitet og mere avanceret lege.

Er Sinful julekalender velegnet til singler?

Du vil kunne få gavn af onani produkterne, hvor der er lidt flere produkter til kvinder end mænd. Men julekalenderen er dog designet til par og hovedsagelig til par af forskellige køn. Her kan du med fordel vælge andre erotiske kalendere eller udvælge specifikke produkter fra bestseller listen hos Sinful.

Er julekalenderen velegnet til kærester af samme køn?

Classic og Deluxe julekalenderne er designet til parlege hvor mand og kvinde indgår. Dog kan forskellige ting sagtens give sjov og nydelse for par af samme køn, men meget vil dog kunne være ubrugelig.

Indhold af Sinful julekalendere?

Julekalenderne dækker og et bredt udvalg af produkter indenfor det erotiske. Her vil begge modeller have over 50% legetøj og resten af lågerne kan dække over accessories eller bondage ting. Produkterne dækker bredt indenfor seksuel nydelse, hvor indhold kan være g-spot vibrator, Feather Tickler, håndjern, sexterninger, pisk, penisringe eller ting til at udleve fantasier om analsex.

Fik du svar på det søgte?
Sending
Din bedømmelse
5 (1 vote)