Sinful julekalender til kæresten gør julen hed & sjov!

Sinful julekalender til kæresten gør julen hed & sjov!

Sinful julekalender udkom første gang i 2016 og blev udsolgt på rekordtid. Kalenderen har været et hit lige siden, og er selvfølgelig også til rådighed her i 2021. Den populære erotiske pakkekalender giver din kæreste en helt anden oplevelse end de mere klassiske pakkekalendere til kæresten indenfor udsøgte ting til f.eks. smagssanserne.

Julen står lige for døren. Og i år kan du vælge mellem 2 forskellige typer julekalendere. Sinful udbyder den klassiske og deres eksklusive kalendere. I år er der dog ingen adventskalender med 4 frække adventsgaver til hende eller ham.

Hvilke Sinful julekalendere i 2021?

Hvis du er tvivl om din kæreste kan lide voksenlegetøj, bør du overveje at give noget mere uskyldigt eller i det mindste snakke om det. Til dig der ikke er i tvivl om at give det erotiske til julen, kan du i år vælge to forskellige typer kalendere.

i 2021 kan du vælge mellem disse julekalendere:

  • Sinful Classic julekalender: Velegnet til nybegyndere og byder på forskellig sexlegetøj, accessories og hjælpemidler som er bedst egnet til par.
  • Sinful Deluxe julekalender: En eksklusiv erotisk julekalender til højere pris og mere avanceret legetøj som egner sig til jer der er fortrolige med sexlegetøj i soveværelset.

Kalenderne er i klassisk stilren og æstetisk flot kasse med 24 låger, hvor Sinful brandet pryder forsiden. En julekalender der sagtens kan stå fremme, selvom de fleste efterhånden godt ved at Sinful sælger sexlegetøj.

Sinful Classic julekalender

køb sinful classic pakkekalender med voksenlegetøj

Julekalenderen med de frække kalendergaver gennem december måned, er et populært valg blandt mange par.

Kalenderen er velegnet til jer der vil udforske jeres sexliv med legetøj. Kalenderen giver forskellige ting som legetøj, accessories og hjælpemidler til en værdi af ca. 2.300 kr.

Årets nye kalender udgivelse har helt nye produkter i forhold til sidste års model. Limited edition kalenderen består af 24 udvalgte bestsellerprodukter indenfor accessories, summende og vibrerende legetøj.

Sinful Deluxe

køb Sinful Deluxe julekalender til din kone

I 2019 udvidede Sinful deres julekalender sortimentet med Deluxe julekalenderen. Den eksklusive kalender erer designet til øvede brugere af sexlegetøj og remedier.

Med Deluxe kalenderen får i forskellige high-end ting til at udforske sexlivet. Indholdet er helt nyt fra sidste år, hvor Deluxe 2020 kalenderen bestod af 14 forskellige voksenlegetøj, 7 ting til blid bondage og 3 ting indenfor tilbehør.

Hvorfor den erotiske pakkekalender fra Sinful?

Hvorfor du skal give den erotiske pakkekalender til din kæreste?

Du skal give denne Sinful eller en Amorelie julekalender for at overraske kæresten med en sød ide til julen. En pakkekalender eller adventsgaver er måden at vise din anerkendelse og kærlighed til hende eller ham.

En erotisk pakkekalender giver den store fordel, at i får styrket samværet og sexlivet gennem december ved at prøve nye ting sammen som par.

Du finder selvfølgelig mange andre lækre kalendere, hvor en skønhedskalender, chokolade kalender eller adventsgaver også kan være det gode valg. Men den frække kalenderen er dog den rigtige type til mere romantik og nydelse gennem december. Og drejer jul sig ikke om at hygge og være romantisk med din kæreste eller partner?