Overrask mor på halvårsdagen for mors dag

Overrask mor på halvårsdagen for mors dag

Overrask mor på halvårsdagen for mors dag? Den 12. november ligger halvårsdagen for mors dag, og vil du forkæle din søde mor (eller moren til dine børn) lidt ekstra, skal du da overraske hende med en gave på netop denne dag.

Her får du fem bud på, hvad du kan give hende.

1) Brætspil

De seneste år har brætspillene fået et comeback, og både børn, unge og ældre holder i dag af at spille brætspil med venner og familie.

Derfor er det også oplagt at give din mor et brætspil, som I kan spille sammen. Der er et væld af forskellige brætspil på markedet, så hvad end hun er til gåder, quizzer eller noget helt tredje, kan du uden tvivl finde et spil, som vil falde i din mors smag. Særligt Partners spillet er en god gave til moren til dine børn.

2) Gavekort til Den Gamle By

Den Gamle By i Århus er virkelig et hyggeligt sted, hvor man kan dykke ned i den danske historie på en sjov og anderledes måde.

Er din mor også begejstret for Den Gamle By, skal du give hende et gavekort hertil. Især op til jul er det hyggeligt at gå rundt i de smalle gader i det levende museum, og derfor er det også perfekt til netop halvårsdagen for mors dag.

Så kan I sammen tage i Den Gamle By for at spise vaniljekranse eller æbleskiver, når de åbner op for deres juleudstilling.

3) En cafétur med en veninde

Mødre har det med at sætte sig selv i baggrunden til fordel for deres børn, men de skal altså også have lov til at nyde livet en gang imellem.

Derfor kan du med fordel overveje at give din mor en cafétur med en veninde. Så kan de rigtig få snakket og hygget uden forstyrrelser, og det fortjener de uden tvivl.

Der er massevis af forskellige caféer at vælge imellem, og du kan helt sikkert få en café til at lave et fint gavekort, som du kan give din mor på denne dag.

4) Efterårspicnic på stranden

Den billige løsning er at give din mor en efterårspicnic på stranden. Pak en lækker madkurv – medbring eventuelt en engangsgrill – og inviter din mor med på en hyggelig middag og eftermiddag i det fri.

Det behøver ikke at koste særligt meget, og det er en utroligt hyggelig måde at tilbringe en dag på, så det er oplagt, hvis vejret arter sig.

Start med en hyggelig gåtur i efterårsvejret, og slut af med mad på stranden – hun vil uden tvivl elske det.

5) Gavekort til fritid

En lidt anderledes gave er et gavekort til hyggetid og alene-tid. Fx et gavekort til noget du ved hun sætter pris på som eksempelvis Starbucks, Shopping, massage osv.

Det kan også være et gavekort til noget med børnene, fx til et par rulleskøjter, hvis det er noget børnene holder af. Er du kommet sent i gang, kan du fx printe dit eget gavekort hos Skatepro.dk. En smart funktion, der kan være meget belejligt, hvis man ikke har tid at vente på posten.