4 af de bedste konfirmationsgaver til fodboldbarnet

de bedste konfirmationsgaver til fodboldbarnet

Hver år bliver der “udklækket” 50000 nye konfirmander, og det er nok de færreste af os, som kan sige sig fra, ikke at skal med til en konfirmationsfest engang imellem, og i år er måske dig?

Derfor skal du selvfølgelig have ideer til gode konfirmationsgaver til fodboldbarnet, som du kan bruge til den gode inspiration, for det at finde på gaveideer til konfirmation, kan være en svær opgave, men hvis det er til et barn der spiller fodbold, så ligger denne interesse jo lige for som gave.

Christian Ronaldo fodboldstøvler

Der findes jo ingen over Ronaldo, udover Messi, og hvilket barn med respekt for sig selv, vil ikke gerne ligne denne ikoniske fodboldspiller? Det bliver nok svært, men fodboldstøvler med hans navn kan dog være en start.

Et par lækre Ronaldo fodboldstøvler er perfekt og kan være en af de meget gode konfirmationsgaver til ham der har Ronaldo som forbillede.

De fede Nike støvler med Dynamic Fit Collar teknologien er en fodboldstøvle i absolut topklasse som du kan finde ved Unisport her.

Messi støvler

Det er smag og behag, men enten elsker drenge Ronaldo eller Messi, og hvilket af de to der er bedst, det skal vi ikke kloge os på, men en ting er sikkert, du giver ikke Ronaldo støvler til en dreng der elsker Messi eller visa versa, så der skal være styr på dette først.

Messi fodboldstøvler er selvfølgelig lige så god en gave, bare til drenge der kun elsker den lille argentiske troldmand.

De fede skræddersyet Adidas Adizero Messi støvler er også en super gude støvle, og med disse støvler på, så bliver drengen stort set lige så god som Messi selv, ikke mindst i egen bevisthed, og det gør jo støvlen til en super god gave til ham.

Du kan finde støvlerne ved Sportsmaster lige her.

Kasper Schmeichels målmandshandsker

I år er der ingen over Leicester og vores egen danske Kasper Schmeichel med det forpligtende efternavn. Hvis drengen eller pigen spiller fodbold og har enerjobbet i målet, så er nye handsker i form af Kasper Schmeichel handsker jo oplagt. Leicester og deres utrolig færd i premier league har noget romantisk over sig, og ingen kan vel sige sig fra, at syntes det er ubegribeligt fedt hvis de bliver mestre foran de mange andre hold, der bruger milliarder og atter milliarder?

Leicester kan blive det nye Chelsea for børn, og her er disse fede Precision handsker en oplagt gave til barnet der passer målet.

Klubtøj i konfirmationsgave

De fleste børn der spiller fodbold, har et yndlingshold i Europa hvad enten det er Barcelona, Real Madrid, Bayern Munchen, Manchester United, Chelsea, Paris SG, Juventus eller måske er blevet smittet af en fars vildfarelse om 80’erne, og faktisk holder med Liverpool.

Det er oplagt at give klub tøj i gave til konfirmationen hvis drengen eller pigen spiller fodbold, for fodboldtrøjer er noget alle fodboldspillere både bruger før, under og efter træningen, hvis altså der er det rigtige klubmærke på trøjen.

Du kan finde trøjer rundt i de respektive holds egen webshops, men du kan også besøge Unisport der nok er den største forhandler her i landet af klubtrøjer og andet gear.