Gode julegaver der kan være et hit til familien ung som gammel

gode julegaver der kan være et hit til familien ung som gammel

Gode julegaver der kan være et hit til familien? Der er godt nok et stykke tid til jul, men kender du også til at blive overrasket over hvor hurtigt julen står for døren, når sommeren går på held?

Derfor har vi her valgt at give inspiration til nogle gode julegaveideer der dækker både mor, far, teenagere/børn der er begyndt at gå op i mode og skønhed.

Gaveideerne her kan du bruge til inspiration, for måske du også er godt kan lide at få tingene af vejen, så de ikke bliver et irritationsmoment.

Gaveideer der dækker de voksne i familien

Til mor, far eller andre voksne familiemedlemmer findes der mange lækre gaveideer. Her dækker udvalget både om de praktiske og gode ting der både kan bruges til privat eller måske som firmajulegaver.

Gaveideer til far

Til far/manden der måske er den typiske mand der aldrig ønsker sig noget eller har alt hvad han skal bruge, er gaveideen den sværeste af alle. Dog er gode produkter indenfor personlig pleje som regel altid den gode ide.

Mænd er måske ikke så meget til gaver, men dog skal de alle bruge personlig pleje i hverdagen. Her kan du overveje en af ideerne her:

 • Skægtrimmer – Hvis han er typen der har skæg eller hader at glatbarberer sig på grund af lys hud, så er en god kvalitets skægtrimmer absolut en god personlig pleje gave til ham.
 • Nåsehårstrimmer – Det er en anden god ide, som rigtig mange mænd måske glemmer er nødvendigt når de passerer en bestemt alder.
 • Deodorant – En god duft som Paco Rabanna ville være en dejlig eksklusiv gave til ham. Unisex duften som nok er den populæreste til både kvinder og mænd.
 • Barbergrej – Noget barbergrej i form af en eksklusiv Mühle skraber, kost eller måske en af de lækre gaveæsker med skum, sprit og creme.

Gaveideer til mor

Til mor er det noget nemmere at finde på gode lækre skønhedsgaver til. Her er elektriske hårapparater og skønhedsprodukter som skabte gaveideer.

 • Hårtørrer -Giv en god kvalitets hårtørrer til hende, hvor Bosch til omkring 3-400 kr. er en rigtig god model, og stort set lige så god som den eksklusive GHD Air model.
 • Krøllejern – Hvis hun elsker at lave krøller, så kunne den dejlige og praktiske julegave indenfor skønhedsprodukter, da være et krøllejern i den gode kvalitet.
 • Glattejern – Et godt glattejern kunne være en anden lækker eksklusiv julegaveide til hende.
 • Dufte – Giv en af de lækre parfumer til gode priser, hvor Gucci Bamboo, Paco Rabanne eller Giorgi Armani Si du finder ved Nicehair, måske er det helt rigtige i forhold til hendes smag. Hold dig fra de tunge dufte som mange kvinder ikke kan fordrage.
 • Mascara – Noget godt mascara i hendes mærke er en anden god skønhedsting, som samtidig kan være en god billig gaveide til mor.
 • Neglelak – Hvorfor ikke give noget smukt neglelak til hende der elsker at bruge neglelak i hverdagen?
 • Cremer – En lækker dagcreme, natcreme eller måske håndcreme. Hudpleje i julegave er den perfekte gave til bedstemor som den unge dame.

Gaver til de unge i familien

Fødseldagsgaven eller julegaven til de unge mennesker i familien skal selvfølgelig også klares. Her er skønhedsprodukter og personlig pleje ganske velegnet til de unge teenagemennesker.

Til sønnen i teenagealderen er en god deodorant der ikke kommer i den tunge version, måske den helt perfekte ting især hvis han tror jo mere er bedre. Ellers kunne voks til håret være en oplagt ide til de drenge der går op i håret.

Til datteren er fede og flotte neglelakke som Essie neglelak eller Nilens Jord måske det helt rigtige. Mange piger lærer fra helt lille alder, at neglelakke er noget fedt, sjovt og elegant at have på. Hvis man har set en 2-4 årigs pige øjne når hun lige har fået neglelak på, og dette sker igen ved den 13 årige, så er den en ret god indikation af at hun elsker neglelak.

Gelelak som Le Mini Macron kunne være det gode alternativ til en neglelak, som er en super god gave til det store flertal af piger i teenagealderen der vel går fra 13 til 19 års alderen.

Andre gode ting til pigen eller pigerne i den højere alder i familien er også gode kvalitets produkter inden de elektrisk hårprodukter. Makeup og andre lignede produkter også også altid velegnet som den gode julegave til pigerne i familien.