5 anderledes julegaveideer til husejeren i den praktiske form

anderledes julegaveideer til husejeren i den praktiske form

Søger du julegaver til din mand? Julegaver der måske ligger indenfor de mere praktiske ting til huset, hvis i f.eks. lige er flyttet i ind i nyt hus, eller måske trænger den ældre bolig til fornyelse af en art.

Vi har fundet fem anderledes julegaveideer til husejeren, som måske kan hjælpe ham eller hende med nogle af de mange handyman opgaver enten i form af udstyr eller måske den meget eksklusive ting.

At flytte ind i et nyt færdigbygget hus betyder som regel, at der skal anlægges indkørsel, have og måske udestue eller andet.

Et gammelt hus kræver vedligeholdelse eller optimering, hvor det både kan være inde som ude. Alle disse ting kræver håndværk, udstyr, materialer og tid. Du kan vælge årets julegave indenfor noget til at ordne disse ting, og det er netop sådan ideer du finder her.

Giv ham en håndværker i julegave

find de praktiske julegaver til handymanden

Hvis i skal have sat udestue op, bygget skur, ordnet tag, udhæng eller noget helt andet, som måske virker lidt uoverskueligt i en travl hverdag, kan du give ham den eksklusive julegave der fritager ham for at udføre arbejdet selv.

Hvorfor ikke en gave i form af en tømrer og tømrerfirma? En tømrer der kan klare den store opgave i, på eller ved huset, kan være årets bedste og ganske gode praktiske gave.

Overrask kæresten med et nyt gulv, tag eller andet så han slipper for at have mavesår over at skulle klare alting selv. Her kan du finde et lokalt tømrerfirma i Odense, Roskilde eller Randers som dette tømrerfirma eller hvor i nu bor.

Her kan du lave en aftale med firmaet og udførsel af, hvad arbejde der skal klares. Opgaver kan være opførsel af haveskuret, udestuen eller måske taget der skal klares? Lav dit eget gavekort og skriv en tekst om opgaven han slipper for at klare selv, fordi du elsker ham mere end noget. En utraditionel gave til ham der med garanti vil blive værdsat.

Værktøj

En noget mindre gaveide til at ligge under juletræet, kan være noget godt værktøj. Hvis han er gør-det-selv typen, så har han med garanti gået og bandet over noget værktøj, som han enten mangler eller ikke kan finde.

Værktøj kommer i alle priser, så du kan finde den helt billige julegave til ham, eller den noget mere eksklusive og dyre. Hvis budgettet er til det, så giv ham en af de store ting, som måske er for dyr til at han vil købe det, men brænder for at eje.

Det kan også være haveudstyr, som et eller andet sted også er værktøj til vedligeholdelse af haven. En bajonetsav, vinkelsliber, boremaskine, fræse jernsæt eller andet kan være andre ideer til gaven.

Find kvalitets værktøj online ved Globaltools her

Brændeovnen

Har i altid snakket om at få en brændeovn, som både er hyggeligt og super dejlig varm på de kolde dage gennem vinteren?

Hvis han er handyman og kan udføre det selv, kan du købe en brændeovn fra byggemarked til ham, som han så kan hygge sig med at sætte op. Alternativ kan du give en håndværker med, så din mand får en lækker brændeovnen i huset, helt uden at skulle bøvle med at sætte den op.

Se udvalget af brændeovne ved 10-4 online byggemarked

Trailer

Alle handymænd der gør det selv i hjemmet, skal bøvle med at køre affald væk. Det kræver en trailer. Og hvis han ikke ejer en trailer, er det måske årets bedste praktiske julegave til kæresten ham.

Her gælder det om ikke at købe for lille, for selvom en lille trailer er sød at have stående, så er den ofte ubrugelig. Det er umuligt at bakke med en lille trailer, for du kan ikke se den i bakspejlet. Derudover, så kan den heller ikke have ret meget affald i.

Arbejdstøj

Ingen jul uden bløde gaver til ham, og her er arbejdstøj jo ideel. Når der skal ordnes have og hus, er godt arbejdstøj der har lommer til værktøj, tusser, målebånd og måske cigaretterne, er absolut det bedste valg frem for en T-Shirt og cowboybukser. Arbejdstøj er nemlig praktisk men også forstærket, så det ikke bliver slidt på numse og knæ så hurtigt.

Du finder lækkert arbejdstøj til ham her