Withings blodtryksmåler med bluetooth gadget

Withings blodtryksmåler med bluetooth gadget

Alle ved hvad en blodtryksmåler er, men ved du også hvornår det faktisk er en god ide at eje sådan en?

Det er som regel når man passerer midt 30’erne hvor familien, karrierer og andet begynder at give en stress, og samtidig giver det forhøjet blodtryk. Derfor er det meget rart at eje en blodtryksmåler, for så kan man sparke sig selv bagind og tage den løbetur, spise det sundere og prøve at afværge de værste stress tilfælde.

Hvorfor fortæller jeg så det? Jeg er selv i målgruppen, og jeg er en mand der elsker teknik og gadgets, så selvfølgelig skal det være en blodtryksmåler med bluetooth, for tingene skal da ikke bare være ordinære. For jeg er selv faldet over denne måler der kommer med bluetooth, og du skal da også have mulighed for at kende til den.

Hvorfor have en blodtryksmåler?

Hvis du ikke ved det, så er blodtrykket netop det tryk i dine blodkar, når blodet driver ud fra hjertet til kroppen og tilbage igen. Forhøjet eller for høj blodtryk kan give forkalkning og derved gør det vanskeligere for hjertet at pumpe blodet ud.

Desværre så er det noget som ca. 25 % af os danskere lider af, og derfor er netop en blodtryksmåler rigtig god at have ved hånden.

Den her Withings måler kan nemlig måle dit blodtryk, og resultatet får du via bluetooth til din telefon eller IPad.

Hvad kan Withings blodtryksmåleren?

Den kan måle blodtrykket logisk nok, men derudover er den en helautomatisk måler som benytter oscillometrisk målemetode, og gemmer resultaterne i telefonen. Det kan du bruge til at følge udviklingen via software, og netop derfor er denne gadget absolut en smart og fed ide.

Du kan hente den gratis Withings app via Google Play eller App Store og er logisk nok kompatibel med begge styresystemer.

Måleren bruger almindelige AAA batterier og arm manchettens omkreds er 22 til 42 cm. hvilket betyder at de fleste kan bruge den, med mindre du løfter virkelig tunge vægte og har gjort det længe.

Se videoen fra en forhandler her, der viser lidt om hvad og hvorledes, hvilket jo ofte er nemmere at overskue visuelt.