De gode traditionelle gaveideer til konfirmation

De gode traditionelle gaveideer til konfirmation

Du leder efter de traditionelle gaveideer til konfirmation fordi du skal til konfirmationsfest ved en af de 50000 unge der igen i år skal konfirmeres?

Når man skal til fest hvad end relation man har til konfirmanden, så skal man selvfølgelig have en god gave med. Det med at finde konfirmationsgave ideer til unge mennesker i 13-14 års alderen kan være ret svært. Det kan du dog heldigvis finde lidt inspiration til her på Gavekom, hvor der er fundet nogen af de traditionelle gaver som man giver til konfirmationen.

 

Hvad er de traditionelle gaveideer til konfirmander?

Få styr på konfirmationsgaven til ham eller hende med en af de mange forskellige ideer som man traditionelt giver til de unge mennesker.

Det kan være en dyr oplevelse med konfirmationsgaven, for i gennemsnit giver almindelig gæster for omkring 6-700 kr. i gave, men det behøver heldigvis ikke at være i den pris eller en dyr ting. Du kan nemlig finde rigtige mange gode gaveideer i udvalget af gode gaver.

De traditionelle gode ideer til hendes konfirmationsgave er blandt andet ting som smykker. Smykker kan lyde dyrt, men du kan faktisk opfylde mange pigers gaveønsker indenfor smykker, og samtidig slipper billigt. Mange piger ønsker sig nemlig ikke dyre smykker, men trendy ting som Spinning ringe eller armbånd, hvor prisen starter ved omkring 130 kr. og opefter. Derudover så ønsker mange piger sig også ting som søde vedhæng  i form af hjerter, og her kan man også finde noget rigtig lækkert for billige penge.

Penge er selvfølgelig den traditionelle gave til både drenge og piger, og her er det kun indpakningen der gør udslaget, for beløbet bestemmer man jo logisk nok sig for. En god indpakning kan dog gøre gaven super sød, og her er det nok mest piger der går op i det, hvorimod drenge gerne vil have den sjove indpakning.

Mange bedsteforældre giver traditionelt penge men også gaver som minde om dagen. Her er Kay Bojesen og Hoptimister blevet populære gaveideer, og selvom det nok er de færreste unge mennesker der gider have dette i gave, så bliver det dog glad for i det i fremtiden.

Den gode gaveide der virker for alle, er oplevelsesgaver. Her kan du finde et kæmpe udvalg i alverdens ting og lige så forskellige prislejer. Du kunne give biografture, adrenalin oplevelser, klatring, wellness, gokart og alt muligt andet der er sjovt.

Fik du svar på det søgte?
Sending
Din bedømmelse
0 (0 votes)