køb smykke julegave til hende

Smykke julegave til hende – Overrask hende med smykker

Alle kvinder elsker smykker. Det er en helt sikker sejr hos jer fyre der ikke ved hvad hun skal have i julegave. Smykker findes i alle størrelser, typer, temaer. Listen er lang, men pointen er at det bidrager til vi kvinders identitet, både ved at fortælle folk hvem der er som person, men også dem selv ved at ”ligne” den person de ser op til.

Smykker virker på hende lidt ligesom accessories og tatoveringer virker på ham. Af accessories er det udvalget der virker på samme måde for hende, hvor tatoveringerne udgør det unikke og specielle.

Dette er blandt andet grunden til at smykker er den absolutte perfekte julegave til hende. Smykker er også noget vi per automatik forbinder med elegance og det eksklusive liv. Og hvor vi lever i en verden hvor penge og magt nærmest går hånd i hånd, er smykker den beskedne udstråling på det nymoderne samfund.

 

Smykker i kvalitet

Lad være med at give smykker du finder ved kassen i supermarkedet i julegave til hende. Disse smykker er oftest en dårlig blanding af metaller som frigiver en grønlig farve efter meget lidt brug. For andre mennesker kan det frembringe en yderst ubehagelig og knap så pæn allergi de pågældende steder.

De smykker du finder til hende, behøver heller ikke være af adskillelige karat guld før det er kvalitet. Det er vigtigt at se efter som smykket er af .925 Sterlingsølv, eller eventuelt titanium. Langt de fleste smykker er af sterlingsølv, i hvert fald dem til hende. Disse smykker er hyppigt stemplet med ”925” et eller andet sted.

Tallet ”925” er som nævnt betegnelsen for sterlingsølv – men hvad er sterlingsølv egentlig, og hvorfor er det en kvalitet på smykker?

925 indikerer blandingsforholdet af metallerne, det vil sige at smykker af sterlingsølv består af 92,5% rent og ægte sølv, hvor de sidste få procenter er af andre metaller. Her er det typisk messing. Grunden til at smykker ikke er af 100% rent sølv, er fordi de vil være bløde og derved have en alt for lav holdbarhed. Ville du ramme dit armbånd af rent sølv ind i en bordkant, vil den efterlade et mærke. Dette sørger de få procenter af messing for ikke sker.

 

Til enhver anledning

Du kan give hende smykker i gave til jul, men også til enhver anden begivenhed. Fødselsdage, bryllupsdatoer, jubilæer og her er listen atter lang. De mest undervurderede tidspunkter at give hende smykker på er ved barnedåben og i julegave. Ligeledes gælder det kvinden med børn. Her er der rigtig gode muligheder for at give noget helt unikt i form af personlige smykker med indgravering i julegave.

Det kan være en halskæde af livets træ, med indgraverede navne. Det kan være en ring med babyfødder hvor en dato er indgraveret. Her er rigtig gode muligheder til give hende en unik julegave som både er et smykke, men som samtidig symbolisere at der er tænkt på lige netop hende. Det nyeste på markedet er fotoindgraverede smykker, hvor man kan få, som navnet lyder, indgraveret et billede på sit smykke.

Nu er du aldrig nogensinde i tvivl om hvad du skal give hende i julegave, eller bare i gave generelt. Nu har du både en plan A og B.

Fik du svar på det søgte?
Sending
Din bedømmelse
5 (1 vote)