brug 10 gode ideer til hendes konfirmationsgave

10 gode ideer til hendes konfirmationsgave

Vidste du godt at ca 50000 unge mennesker i dagens Danmark bliver konfirmeret? Ifølge Danmarks statistik ligger tallet ca. sådan og selvom kurven er nedadgående, så er det dog stadig ensbetydende med at rigtig mange af os skal med til konfirmationsfest.

Når man bliver inviteret med til en piges konfirmation, så skal man selvfølgelig også finde på en god gave til hende, og selvom piger er langt nemmere at finde på gaver til end drenge, så kræver det stadig lidt hovedbrud. Det kan du heldigvis lette lidt, for med den rette gave inspiration så går tingene noget nemmere med at få styr på den gode konfirmationsgave.

Derfor får du her ti gode ideer til hendes konfirmationsgave, og mon ikke en af disse ting ligger lige til højrebenet fra dig eller jer som en af de gode konfirmationsgaver til piger.

Den gode gaveide til hendes konfirmation

Den mest brugte og ofte nemmeste gave er selvfølgelig penge, og selvom man giver penge og måske finder en sjov kreativ indpakning, så skal man dog stadig finde ud af hvor meget man skal give for. Ifølge en undersøgelse som TV2 lavede i 2013, så giver bedsteforældre for ca. 1900 kr, andre familiemedlemmer der ikke er forældre, giver for ca. 690,- kr. mens beløbet for gennemsnitsgaven ligger på 470,- kr. for venner og bekendte.

Beløbet som man giver for i pengegave til konfirmation er selvfølgelig kun gennemsnit, men du kan bruge det til inspiration hvis ikke i har et fastlagt gavebudget til sådanne lejligheder, helt ligesom vores gaveideer her dækker de forskellige grupper og prislejer.

Smykker

Smykker har altid været en perfekt gave til piger, og selvfølgelig også til piger i 13-14 års alderen. Konfirmation er nemlig en mindeværdig dag, og her kan lækre smykker som både kan være dyre eller billige, være en super fed gaveting.

Zöl smykker er populært blandt piger, og er et mærke der er målrettet mod de yngre årgange. Her finder du mange lækre ting som f.eks. Zöl måne ringen der kan købes fra 5-700 kr.

Et andet lækkert smykke og også utroligt populært blandt teenagepiger, er søde navne halskæder, hvor du finder både de dyre guld halskæder i mange karater, men også mange super smukke og søde halskæder fra 300,- kr. og opefter.

Vedhæng er det klassiske smykke, hvor hjerter, kors og andre lækre former altid hitter, og samtidig kan man finde dem fra 150,- kr. og op til mange tusinde kroner.

Figurer som mindegaver

Da konfirmation er en once in a lifetime for alle piger, så er det jo netop en meget speciel dag, og for mange også den dag i deres liv, hvor de oplever at få langt de fleste gaver. Derfor kan en god gaveide være en af de fede minder om dagen. Her er figurer i god kvalitet som Hoptimister og Kay bojesen jo utrolige populære, og er noget som man også har stående som voksen.

Oplevelsesgaver

Den sjove konfirmationsgave er absolut en oplevelsesgave som findes ved f.eks. portaler som Go Dream. Udvalget i oplevelser er kæmpe stort, og du kan stort set finde alt hvad hjertet begærer og lyster. Der findes adrenalin pumpende oplevelser, hygge oplevelser, lærerige oplevelser, sports oplevelser, sjove oplevelser, billige oplevelser og selvfølgelig også temmelige skøre oplevelser.

Til piger kan man finde alverdens ting fra 200,- kr. og opefter, hvor ting som hyggelig brunch for 2, biograftur for 2, Joe & Juice gavekort, wellness, massage, klatring, madkurser, fotomodel for en dag og meget andet, sikkert alle er noget der kunne falde i hendes smag.

Lækkert modetøj

Lækkert modetøj i de fede mærker som de unge gerne vil have, er noget man aldrig fejler med som gave. G-Star, Erbs Danmark og lignede mærker der er populære blandt unge, er noget for pigen der går op i skønhed og udseende.

Tasker & accessories

Tasker som en computertaske, håndtaske, rejsetaske eller lignede ting er med garanti noget som et stort flertal af piger elsker, for aldersgruppen går ret meget op i det med tasker, og ret ofte også, at det skal være de rigtige tasker.

Accessories som fede designer solbriller er også en god gave, for solbriller er en unik ting der viser din personlighed i dag, og ret ofte mere brugt som en statement end beskyttelse af øjnene.

Neglelak

Hvis hun er ligesom ret mange piger, så elsker hun også neglelak og negle generelt. Essie er et ret eksklusivt mærke der koster en del mere end de fleste, og er med garanti et mærke hun vil bifalde.

Hvis du vil være lidt mere kreativ, så kunne du give hende en negle starterpakke der indeholder alt hvad hun skal bruge, til at lave lange fine negle selv, og sådan en pakke kan man købe for ca. 600,- kr. og op.

Beauty produkter

Forskellige produkter indenfor beauty er jo ret vidt omfattende, for der dækker både over cremer, makeup ting og de elektriske apparater til håret.

I denne gaveform kan du med garanti finde noget indenfor budgettet, for man kan f.eks. få GHD glattejern til 1200,- kr. men man kan også finde Erbs jern til ca. 400,- kr. der er stort set lige så gode.

Mobil / tablet

De dyrere ting kunne være en mobil eller tablet, hvor Apple jo har vundet markedsandele i alle samfundslag. Det er den dyre gave, som vel primært er for forældre eller bedsteforældre, men absolut en af de ting, som konfirmander finder perfekt som gode konfirmationsgave ide.

Rejse

En anden dyr ting, kunne være en rejse eller tilskud til sådan en. Hvis hun drømmer om at komme et sted hen, som f.eks. se Bieber i London eller andet, så kræver det en del penge, og her er pengegaven jo det gode tilskud, med mindre man går all-in, og giver hele pakken til hende.

Ting til værelset

Forskellige ting til hendes værelse i form af f.eks. pynteting som billeder, plakater eller andre ting som hun kan få gavn af, når hun skal flytte hjemmefra, kan alle være gode gaveideer og mon ikke også der findes noget af dette på hendes ønskeseddel.

Fik du svar på det søgte?
Sending
Din bedømmelse
5 (1 vote)