Inspiration til gaveideer til barnedåb

Gaveideer til barnedåb inspiration med disse simple tips

Inspiration til gaveideer til barnedåb? Ja, det kan være en opgave, som kan falde begge veje. Nogle er altid gode til at hive gode gaveideer til barnedåb frem af ærmet. De ved stort set allerede, hvad de skal købe, inden de modtager invitationen. For dem er det en opgave, der er ligetil. Men sådan er det ikke for alle. For andre kan det være en udfordring at finde på gode gaveideer til barnedåb. De tænker og tænker, men den rigtige dåbsgave vil ikke poppe frem. Er du også en af dem, som har brug for inspiration? Så lad dig inspirere af de mange andre, som har stået i samme situation som dig.

Se også: Hvor meget giver man for i dåbsgave

 

Unikke gaveideer til barnedåb

Unikke gaveideer til barnedåb kan mere end bare at overraske på selve dagen. De er en helt fantastisk gave, som barnet vil have resten af sit liv som et dejligt minde om sin dåb. Og det glæder utrolig mange forældre, at gaven kan skabe glæde her og nu hos dem, men også hos barnet de næste mange, mange år. Og der er masser af populære gaveideer til barnedåb at blive inspireret af. De mest populære er mere personlige gaver. Her er lidt til inspiration:

  • En vuggevise, hvor barnets navn er med i. Den er lavet som en flot dekoreret CD med navn og andre dåbsoplysninger. Og sange elsker børn i alle aldre. Når de bliver så gamle, at de kan genkende deres egne navne i sangen, bliver de ellevilde. Det bliver deres sang, og de skråler måske en lille smule højere, fordi de netop hører deres egen sang.
  • En bog, hvor barnet er hovedpersonen i historien, og hvor mor, far og andre i familien også kan være med. Det er en unik historie, der kun bliver lavet en af. En historie, som kan bruges igen og igen som godnathistorie, hvor barnet vil elske at høre sit eget navn og familien sammen med alt det, der sker i historien. Senere kan barnet bruge den til at øve sig i læsning.
  • En moderne pusletaske med påsyet navn, fødselsdag, vægt og længde. En taske, som også kan bruges til andre ting end bare pusleting. Barnet kan eventuelt arve den og bruge den til en fritidsinteresse.
  • Flot glaskunst med søde babyfarver, billeder og barnets navn, fødselsdag, vægt og længde. Det kan pynte på væggen i børneværelset, og barnet kan tage det med som et dejligt minde, når det engang flytter hjemmefra.

 

Endnu mere inspiration

Du kan finde endnu flere gode gaveideer til barnedåb på internettet. Når du først har bevæget dig ind i gaveuniverset, vil du tænke ”sikke en masse ideer jeg pludselig fik”. Kig på al inspirationen og vælg din favorit ud fra, hvad der passer din pengepung og familien bedst. Uanset hvad du vælger, vil gaven skabe en glæde og et minde. Og du kan få endnu mere inspiration, når dagen for barnedåben kommer. Gavebordet vil være fyldt med dejlige dåbsgaver og kan være en stor inspirationskilde for mange. De gaveideer til barnedåb kan du eventuelt bruge til kommende festlige begivenheder.

Fik du svar på det søgte?
Sending
Din bedømmelse
5 (2 votes)